Altijd met korting shoppen!

 

Altijd met korting shoppen!

 

Shoppen, en dan met name online shoppen, doe ik maar al te graag. Dat kan een prijzige hobby worden, daarom ben ik ook altijd op zoek naar acties en kortingscodes. Hoe handig zou het zijn als er een verzamelplek zou zijn voor al die acties en korting? Nou, die is er. Ik vertel er meer over!

 

 

IMG_9744 (2)

 

Zelf shop ik het liefs kleding, make-up of andere mooie beauty spulletjes. Heerlijk, maar zodra ik op ‘winkelmandje afrekenen’ klik, begint het een beetje pijnlijk te worden. Meestal Google ik dan nog even snel of er een actie loopt. Je weet maar nooit! Na een Google-zoektocht kom ik soms toch een leuk dealtje tegen, maar soms helaas ook niet. Zo’n verzamelplaats voor codes en acties zou dan best wel van pas komen, toch?


1korting.com
is eigenlijk een soort verzamelplaats voor die kortingscodes. Als je naar de homepage van 1korting.com gaat, kun je meteen in de zoekbalk de naam van de winkel intypen. Dan druk je op enter, en verschijnen meteen alle lopende acties van die winkel! Zelf zou ik het meest kijken naar acties bij de Douglas en de ICI Paris XL, maar het aanbod aan kortingscodes en acties van winkels is echt enorm groot en breed; van Forever21 tot aan de Leen Bakker. Zelfs New York pizza is er te vinden: voor ieder wat wils.

 

goede doelen

 

Wat ik eigenlijk eerst niet wist, maar wel een unieke en noemenswaardige eigenschap van 1korting.com vind, is dat je gratis aan goede doelen kan doneren. Als jij een aankoop doet, wordt een klein percentage gedoneerd aan een goed doel dat je gekozen hebt. Heel netjes systeem! Om te kunnen doneren moet je wel een account aanmaken, maar dat account is gewoon gratis.

Om het wat concreter te maken heb ik een paar leuke acties voor jullie uitgezocht! Zo is er nu bijvoorbeeld 25% korting op alle geuren bij ICI Paris XL , 30% korting op een Pink Gellac starterset en het tweede supplement bij De Tuinen voor 1 euro. Op 1korting.com zijn nog veel meer acties te vinden in alle categorieën, dus als je op zoek bent naar korting is deze site zeker een kijkje waard! Een leuke aanbieding is altijd mooi meegenomen.

 

Hoe kom jij aan korting?

advertorial