BH Cosmetics Shaaanxo palette

BH Cosmetics Shaaanxo palette | eyeshadow palette

BH Cosmetics Shaaanxo palette | eyeshadow palette

 

Gisteren heb ik de lipstick kant van het Shaaanxo palette laten zien, vandaag laat ik de oogschaduw kant van het BH Cosmetics Shaaanxo palette zien. Natuurlijk met een look!

Het BH Cosmetics Shaaanxo palette is te koop bij BH Cosmetics voor $14.50. De verzendkosten lagen volgens mij rond de 4-5 euro. Het komt uit de VS, bij mij duurde het ongeveer anderhalve week voordat het palette er was. Als je alleen het palette los besteld heb je ook geen last van douanekosten.

 

BH Cosmetics Shaaanxo palette

 

Een plaatje van de oogschaduw kant van het BH Cosmetics Shaaanxo palette. Als je gisteren niet gelezen hebt: dit is dus een dubbelzijdig palette! 9 oogschaduws aan de ene kant, 9 lipsticks aan de andere kant.

 

BH Cosmetics Shaaanxo palette

 

Even de kleuren wat duidelijker te zien. Het zijn echt ontzettend mooie kleuren. De eerste kleur is een lichte matte, 2 en 3 zijn glimmende kleuren, kleur 4 is een heel warme gele kleur, kleur 5 is een brons-achtige kleur met een shimmer erin, kleur 6 is een super warm bruine kleur, en de laatste 3 kleuren zijn donkerbruine shimmer kleuren met verschillende ondertonen.

De gele kleur en de warm bruine kleur vallen voor mij het meeste op! Hier krijg ik nou echt zin van om een ooglook te gaan maken. De kleuren van het palette vind ik echt heel fijn gevarieerd waardoor je met 1 palette echt volledig looks kan maken. Met sommige palettes moet ik er nog wel eens een ander bij pakken voor een blend kleur of een highlighter.

Uiteraard heb ik ook swatches.

 

BH Cosmetics Shaaanxo palette

 

Omdat dit m’n eerste palette van het merk BH Cosmetics is, had ik geen idee wat ik moest verwachten van de pigmentatie en de sterkte van de kleuren. Ze doen het enorm goed! Het pigment is heel fijn, de kleuren werken lekker zacht. Ze zijn wel een beetje poederig, maar dat is heel vaak het geval. Ze blenden goed, dus ze werken fijn.

Aan de slag met de look! Dit is het geworden:

 

BH Cosmetics Shaaanxo palette

BH Cosmetics Shaaanxo palette

 

De look is nog best nude geworden, terwijl ik volop de enorm warme bruine kleur gebruikt hebt. Wanneer je hiermee werkt, blijkt ‘ie iets minder warm dan ‘ie lijkt. Desondanks blijft het echt een heel mooie kleur!

Over het BH Cosmetics Shaaanxo palette ben ik over de oogschaduw kant dus wel heel erg te spreken. Mooie variërende kleuren, het pigment is goed, ze blenden prima en je kan er alle kanten mee op. Yes, ik ben tevreden.
Wat vind jij van de kleuren in het Het BH Cosmetics Shaaanxo oogschaduw palette?