Koningsdag make-up

Oranje make-up look | Fijne Koningsdag!

 

Als je nog last-minute inspiratie zoekt voor een make-up look voor Koningsdag, of als je het gewoon leuk vindt om naar een feestelijke look te kijken: voor vandaag heb ik deze Oranje make-up look gemaakt.

 

Koningsdag make-up look

 

Eerst dacht ik dat het lastig zou zijn om feloranje en een goede rode kleur te vinden, maar eigenlijk viel het wel mee: rood, blauw en oranje zaten allemaal in het Sleek i Divine Sunset palette.

Voor het wit onder m’n ogen heb ik een mono van Colourpop gebruikt. Om witte oogschaduw dekkend en sterk aan te brengen heb je echt een sterke oogschaduw nodig. Een goede oogschaduwbasis helpt ook een heleboel. Als je net als in deze look wit sterk onder je ogen terug wilt laten komen, kun je beter een creamy oogschaduw met glitters gebruiken. Op de een of andere manier pakt dit véél beter dan mat wit poeder.

 

Koningsdag make-up

 

De wing heb ik iets anders gedaan dan normaal: in plaats van 1 scherpe wing heb ik deze eyeliner aan de uiteinden een soort ‘haartjes’ gegeven. Ik doe altijd een wing bij alle looks die ik maak, maar een variant op z’n tijd is ook wel zo leuk.

Bij de oranje oogschaduw heb ik trouwens ook weer wat rood gebruikt om de look wat meer diepte te geven, en om de randjes van het oranje mee uit te blenden.

Als lipstick heb ik Gerard Cosmetics French Toast gebruikt! Een kleur die echt bij enorm veel looks kan.

 

IMG_9563 (3)

 

Dus maak er vandaag een feestje van! Op jouw manier. Of dat nou met een mooie make-up look en een feestje is, of gewoon lekker thuis zitten, op de bank met wat lekkers. Zeker als het regent zal ik zelf in ieder geval niet veel de deur uit gaan. Dat scheelt, blijft m’n make-up ook beter zitten.

Ik wens iedereen heel veel plezier en een heel fijne Koningsdag!

Wat ga jij vandaag allemaal doen?