Tassled Horloge

Armcandy: Tassled horloge & armbandje

Tassled horloge & armbandje

Het begon bij mij weer eens tijd de worden om een horloge te gaan dragen. Een horloge kiezen is eigenlijk iets wat ik best lastig vind. Ik houd van een classy model, maar wil niet dat het te saai wordt. Hij mag er best een beetje uitspringen! Dit prachtige Tassled horloge sluit precies bij al mijn wensen aan.

 

Tassled Horloge

 

Dit Tassled horloge, met het armbandje dat er mooi bij past, komt ook nog in een heleboel andere prachtige kleuren samen met andere mooie horloges.  Turqoise is een van m’n lievelingskleuren: lekker vrolijk maar ook classy te combineren, hoe je het maar wilt. Een lekker zomerse kleur, maar in de winter zou ik het ook gewoon bij zwart dragen, net zo mooi.

Ik ben nou eenmaal een beetje een ekster, diep van binnen. Dit horloge past perfect bij mijn ekstergevoelens. Zo mooi! Toen ik het pakketje openmaakte werd ik meteen blij!

 

Tassled horloge

 

En natuurlijk meteen het horloge omgedaan! Heel eventjes was ik bang dat ‘ie te groot zou zijn, aangezien ik best wel dunne polsen heb. Dit Tassled horloge is echt heel fijn te verstellen. Op het strakste gaatje zit ‘ie precies goed voor mij, maar met bredere polsen kun je dit horloge ook zeker dragen.  Het armbandje is niet te verstellen, maar die zit ook niet om het smalste gedeelde van m’n pols. Het armbandje vind ik een hele mooie toevoeging! Zowel de kleur als het ontwerp vind ik mooi aansluiten bij dit horloge.

 

Tassled horloge

 

Ja, voor mij is dit echt armcandy. Wanneer ik iets als dit echt mooi vind, wil ik het meteen ook niet meer afdoen. Ik ben er bijna mee gaan slapen.
Kortom; ik ben echt super blij met dit horloge! Een heel fijne combinatie van een beetje opvallendheid maar toch classy. Precies waar ik van houd.

Dit horloge in andere prachtige kleuren, het armbandje in prachtige kleuren en nog meer sieraden waar ik nog meer ekstergevoelens van krijg zijn te koop bij Lucardi.

Wat vind jij van horloges in felle kleuren en wat is jouw horlogesmaak?

Dit artikel betreft een samenwerking met Lucardi.