Achter het scherm | Waar ik nou echt héél veel zin in heb

Kwijl gezellig mee, want vandaag ga ik het hebben over alle mooie, leuke en lekkere dingen waar ik nou écht heel veel zin in heb.

De afgelopen keren heb ik het in ‘Achter het scherm’ over best persoonlijke dingen gehad. Dit keer wilde ik iets leuks doen, om de stemming erin te houden. Dus, ladies en gentlemen: hier heb ik nou echt heel veel zin in. Jij hebt vast ook wel zin in een paar van deze dingen.

Om te beginnen: een vakantie naar Curaçao.

 

53104E0C18

 

Oh! Heerlijk! Gewoon genieten van de warmte, de zon, het strand, de natuur, het eten, niks hoeven doen, met je blote tokus in de zon zitten en nergens aan denken. Drankje erbij, geweldig. Een enkeltje Curaçao alstublieft!

Maar als dat echt niet kan, neem ik ook wel genoegen met een vakantie naar Spanje. In Spanje is het in de winter niet zo warm als op Curacao, maar rond deze tijd van het jaar is het daar ook heerlijk warm! Dus wederom; zon, strand, lekker warm, niks hoeven doen. Spanje heeft ook nog een ander pluspunt: Sephora!

En daar heb ik nou ook écht even zin in. Met een dollargun en dikke portemonnee de Sephora inlopen en alles kopen wat ik tegenkom. Als een soort van Oprah, maar dan is alles voor mezelf. (Als je het lief vraagt deel ik wel hoor.)

 

 

No Title

No Description

 

Mezelf kennende krijg ik dan wel erg snel honger. Eten is een van mijn grootste hobby’s. Lekkere dingen eten dan. Voor speltbeschuit met komkommer is in dit artikel geen plek.

Het begint met één dikke pizza. De beste. Met veel mozzarella en ook nog kip. Bacon is ook welkom. Nog meer kaas is ook altijd welkom. 1 groot feest.

 

 

http://aboudefastfood.com/wp-content/uploads/2016/01/Greek-Grilled-Chicken-Pizza_Recipe_1007x5451.jpg

 

 

En als toetje wil ik taart. Niet zomaar taart, maar echt, bazen-chocoladetaart. Taart waar je al een kilo van aankomt als je ernaar kijkt. Taart met 15 soorten chocolade, overgoten met suiker, lekker zacht en een beetje kleffig van binnen, zo’n taart wil ik ongeveer. Als je er geen acute diabetes van krijgt, is het niet de goede taart.

 

 

No Title

No Description

 

 

Als ik dat allemaal weggewerkt heb wil ik wel even uitbuiken. Maar niet gewoon eventjes op de bank zitten. Ik wil geknuffeld worden door minstens 15 kittens. Allemaal tegelijk. Zo zacht. Zo lief. Zo schattig. Voel de liefde.

 

 

Transport – South Yorkshire MCA

The South Yorkshire Mayoral Combined Authority. Information on Transport Vision, Integrated Rail Plan, Bus Review, Transforming Cities Fund and Active Travel.

 

Kijk nou eens hoe schattig! Ja, dat zou een geweldige tijd zijn. Niet dat ik het nu slecht heb hoor, integendeel. Soms is het gewoon leuk om even lekker weg te dromen.

Waar heb jij nou echt heel veel zin in?