Makeup Geek Grandstand Eyeshadow

Makeup Geek look | Grandstand

Makeup Look | Makeup Geek foiled eyeshadow Grandstand

Een tijdje terug had ik al laten zien dat ik Makeup Geek eyeshadow pans besteld had. Die allemaal erg mooi zijn! Daar had toen ook al een look mee gemaakt, maar de prachtige foiled eyeshadow Grandstand had ik nog helemaal niet kunnen laten zien. De look die ik gemaakt heb heeft foiled eyeshadow Grandstand van Makeup Geek in de hoofdrol.

 

Makeup Geek Grandstand Eyeshadow

 

Naast Grandstand heb ik ook de kleuren Americano, Crème Brulee, Cocoa Bear and Shimma Shimma gebruikt. Stuk voor stuk prachtige kleuren. Allemaal heel fijne basiskleuren om een look mee te maken. De kwaliteit van deze eyeshadow pans is echt geweldig.

 

Grandstand Makeup Geek foiled eyeshadow

 

Op deze foto is Grandstand natuurlijk het beste te zien. Het is simpelweg een prachtige kleur met onwijs goed pigment. Als je swatches van de kleuren die ik gebruikt heb wil zien, of meer over deze eyeshadow pans wilt weten, kun je hier verder lezen.  Deze eyeshadow pans zijn echt een kijkje waard, meer dan dat zelfs. Als je echt voor kwaliteit gaat is dit een must-have.

 

Grandstand Makeup Geek foiled eyeshadow

 

Voor de rest van deze look heb ik m’n gewone routine gedaan.  De lipstick die ik draag is Legend’Berry van Catrice, die ik een tijdje terug van Evy in de beautyswap heb gekregen. Ik draag ‘m nu pas voor het eerst, schandalig! Nu ik ‘m zo zie had ik deze lipstick eens wat eerder moeten gaan dragen. Ook heb ik een highlighter van W7 gebruikt. Dit is de meest geweldige budget highlighter die ik ooit heb geprobeerd, ik denk er over na om deze ook nog een eigen review te geven en daar te laten zien.

 

Makeup Geek foiled eyeshadow Grandstand

 

Is het geen knapperd, zo in de pan? Makeup Geek shadows komen in losse pans, zodat je je eigen palette samen kunt stellen.

Wanneer zou jij een look als deze dragen?