Benefit the POREfessional

Benefit The POREfessional | review

Benefit The POREfessional | review

Benefit The POREfessional is een primer die belooft je poriën als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Doet die dat ook?

Dit product gebruik ik nu al een tijdje, en het is een van m’n favoriete producten geworden. Als je m’n blog langer volgt heb je me het vast eens zien noemen, maar ik wilde er toch een eigen review aan besteden. Dat is ‘ie wel waard.

 

Benefit the POREfessional

Ja, ik heb er zelfs 2. Douglas verkocht eerst 3 formaten van Benefit The POREfessional, toen ik net keek zag ik alleen de 22 ml variant staan voor €34,00. Ja, dit is erg prijzig. Een dure aankoop in één keer, en al helemaal als je het nog niet getest hebt. Daarom heb als eerste de mini-variant van €12,00 gekocht, ik hoop dat die nog terug komt.

Wat als eerste opvalt aan deze primer is dat de verpakking gewoon echt niét groot is, en je je dan bedenkt dat je er toch wel redelijk wat voor betaald hebt. Dat lijkt zonde, maar is niet zo. Benefit The
POREfessional is erg zuinig in gebruik. Met de kleine verpakking heb ik een aardig tijdje gedaan.

 

Benefit the POREfessional review

 

Zo ziet de substantie eruit. Hoe raar dit ook mag klinken: de substantie doet me denken aan enorm crèmige en romige pindakaas. Anders kan ik het niet omschrijven. Het is dikker dan een crème, maar voelt ook gewoon anders aan dan een crème.

Ik smeer dit product overigens niet over mijn hele gezicht uit. Alleen op de plekken waarvan ik vind dat ze er wel wat gladder uit mogen zien breng ik het aan. (M’n voorhoofd en op en rondom m’n neus) Een product dat zo kostbaar is ga ik niet verspillen door het te smeren op gebieden waar het niet nodig is.

 

Benefit the POREfessional review

 

Werkt het? Ja! Het werkt zeker. Het vult gewoon je poriën tijdelijk op, en dat doet het erg goed! Andere porievullende primers doen het toch vaak wat minder goed. Ze zijn te glad waardoor de rest van je make-up niet goed aanbrengt of weg glijdt, of ze vullen simpelweg je poriën niet echt goed op. Ik kan je eerlijk zeggen dat dit product echt de prijs waard is, voor mij in ieder geval.

Wanneer ik dit gebruikt heb ziet mijn huid er gewoon strakker uit. De zichtbaarheid van poriën is verminderd en het geeft m’n hele gezicht een meer egale uitstraling.

Conclusie: als je op zoek bent naar een product dat je poriën minder laat zien en je bereid bent om te investeren in een product dat de moeite waard is raad ik je Benefit The Porefessional sterk aan!
Ik heb er zelf al tijden plezier van.

Heb jij last van zichtbare poriën?