Nagel challenge eindstand & mini nail art

Het is alweer een maand geleden dat de 30 dagen nagel challenge van start is gegaan! Het doel was om in 30 dagen zo lang en gezond mogelijk natuurlijke nagels te krijgen. Om het feestelijk af te sluiten heb ik er een kleine nail art bij gedaan.

 

nagel challenge catrice

Dit is dus hoe lang m’n nagels nu zijn. M’n nagels zijn wel gegroeid, maar van m’n ringvinger is de nagel afgebroken. Precies 1 dag voor het einde van deze challenge. Echte timing.
Ik heb dus niet het gevoel dat m’n nagels sterker zijn geworden, maar ik heb van mezelf dan ook niet echt sterke nagels. Het blijft zo dat ik er echt op moet letten wil ik zorgen dat m’n nagels niet afbreken. Zelfs dan nog. Op een gegeven moment breken ze gewoon af, en daar moet ik maar op de een of andere manier mee zien te leven.

IMG_8756

Eigenlijk weet ik niet of ik dit een nail art mag noemen, Want het is gewoon een nagellakje met wat nagellak stickertjes. M’n eerste poging was mislukt; ik wilde met sjabloonstickers zelf een patroontje lakken. Helaas mislukte dat compleet en ben ik verder gegaan met deze nail art stickertjes. Ik vind ze schattig! Een leuke toevoeging aan dit nagellakje.

 

IMG_8758
Het lakje dat ik gebruikt heb en op de foto te zien heb is de Catrice Luxury Sheers in Miss-Terious Lilac. Deze kleur viel me meteen op toen ik weer eens bij de Catrice lakjes stond te neuzen. Eigenlijk wilde ik iets met een nude lakje gaan doen, maar deze vond ik toch mooier. Ik houd van duochrome-achtige kleuren; van die kleuren die een glans of reflectie hebben waar een andere kleur in terugkomt.

Dit lakje vind ik trouwens niet heel fijn dekken. In het vervolg zou ik er een witte nagellak onder doen. Hij droogt naar mijn mening wél netjes op en heeft natuurlijk dat prachtige effect waar ik zo dol op ben.

Met mij deden Beaudine en Ilona ook nog mee aan deze challenge. Ik ben erg benieuwd naar hun eindstand!

Kunnen jouw nagels van nature erg lang worden?