Winactie! L’anza haarverzorgingspakket & een plek Beauty Test Team

WINACTIE!

Vandaag gaat er weer een heel erg mooie winactie van start! In samenwerking met Choosebeauty, waar ik lid ben van het beauty test team, wordt een prachtig haarverzorgingspakket van het professionele merk L’anza weggegeven.

Winactie


Het pakket dat de winnaar ontvangt bevat:

– L’anza Healing Moisture Shampoo
– L’anza Healing Moisture Conditioner
– L’anza Healing Moisture Leave-in Conditioner
– L’anza Healing Moisture Haarmasker

 

L’anza is een prachtig professioneel (kappers)merk voor haarverzorging en de winkelwaarde van dit pakket bedraagt meer dan €80.

 

Beauty Test Team
Je kunt ook kans maken om in het beauty test team van Choosebeauty.nl te komen! Als lid van het beauty test team krijg je producten thuisgestuurd om reviews over te schrijven. Omdat Choosebeauty een zo groot mogelijk archief van onafhankelijke beoordelingen van producten wilt verzamelen is het de bedoeling dat je ook reviews over andere producten waar jij ervaring mee hebt schrijft. Als je een blog hebt kun je uiteraard ook de producten die je ontvangt gebruiken om een artikel over te schrijven. Choosebeauty is een onafhankelijk platform, dus je hoeft niemand ‘naar de mond’ te schrijven.

 

moisture_linha

 

 

Wat moet je doen om kans te maken op het L’anza haarverzorgingspakket of een plek in het beauty test team?

– Laat een berichtje achter met een geldig e-mailadres. Je emailadres is alleen door mij te zien en komt niet op de site. Laat daarin weten of je meedoet voor het haarverzorgingspakket, een plekje in het team of beiden.
– Schrijf 1 review op Choosebeauty.nl. Dit kan via dit linkje. Een account maken is zo gepiept en je gegevens zijn beschermd. Het maken van een review duurt een paar minuutjes.

 

Wat kun je doen om meer kans te maken?
Deze stappen zijn niet verplicht om mee te doen met de winactie, ze geven je wel meer kans om te winnen.

– Voor elke extra review die je schrijft op Choosebeauty krijg je een extra lootje (+1 kans) op het haarverzorgingspakket.
– Als je meer kans wilt maken om in het beauty test team te komen, helpt het om meer reviews te schrijven, maar ook om duidelijke uitgebreide reviews te maken. Zo val je meer op.
– Je kunt Choosebeauty en Matte&Shimmer volgen op Bloglovin’.


Om de winnaar van het haarverzorgingspakket wordt geloot; de winnaar van een plek in het beauty test team wordt gekozen.

De winnaar van het haarverzorgingspakket ontvangt op 26 april een e-mail.
De winnaar van een plek in het beauty test team wordt benaderd.

Doe jij mee?