Taffie

Taffie in de spotlight | Nieuwe kattenspullen

Jullie hebben al eens eerder kennis kunnen maken met mijn poes Taffie. Vandaag is Taffie in de spotlight gezet, omdat ze ook verwend is met nieuwe spulletjes!

 

Taffie

 

Met wat hulp van Ranzijn heb ik een paar hele mooie spulletjes uit mogen kiezen. Onder andere dit kattenbedje van Lief! lifestyle. Normaal gesproken ligt Taffie overal en nergens (eigenlijk het liefst in de bureaustoel) maar nu heeft Taffie een lekker eigen plekje.

Toen het kattenbedje binnenkwam was het nog maar de vraag of Taffie er wel in zou gaan liggen. Katten kunnen zo lekker eigenwijs zijn. Ik vreesde dat ze de doos interessanter zou vinden dan het bedje, maar tot mijn verbazing kroop ze meteen het kattenbedje in. Alsof het er al jaren stond en ze er elke dag in had gelegen. Zo lief!

 

IMG_8142

 

Met de krabpaal was het helemaal andersom. Toen ik de nieuwe krabpaal neerzette heeft ze even d’r kopje erin gestoken, en vervolgens compleet genegeerd. Na een tijdje zag ik dat ze zat te krabben aan de bank. Letterlijk naast de krabpaal… Wat een gekke beestjes zijn het soms ook.

Taffie is ook verwend met een nieuw kattenhengeltje om mee te spelen en een balletje om achteraan te hollen. Het is een wat oudere poes, dus eigenlijk ligt ze het liefst gewoon de hele dag te slapen … Maar op z’n tijd heeft ze toch wel zin om even te spelen.  Ik zou ook wel de hele dag willen liggen slapen, maar soms moet je ook eventjes actief zijn.

 

IMG_7798[1]

 

Kijk nou toch eens hoe lief. Met dat pootje. Aaaaawh.
Taffie is echt helemaal verzot geraakt op het kattenbedje en ligt er echt enorm vaak in.

Ten slotte heb ik nog een kort filmpje (16 seconden) van Taffie en de nieuwe spulletjes gemaakt. Taffie in actie!
Volgens mij is ze meer dan tevreden, vooral met het bedje.

 


Voor dit artikel heb ik samengewerkt met Ranzijn. Ik vond het een fijne ervaring! Taffie is blij met alle spulletjes, en een blije poes betekent een blij baasje. Door een fout van de pakketjesbezorger wist ik niet dat het pakket al bij de buren bezorgd was. De klantenservice van Ranzijn heeft mijn e-mail toen binnen een uur beantwoord, wat ik erg snel en fijn vond. Een goede klantenservice is voor mij echt een groot pluspunt.
Heb jij ook een kat of een ander huisdier?