ELF review & looks | Glam vs Nude

ELF review & looks | Glam vs Nude

Als je het merk ELF (Eyeslipsface) nog niet kent, kijk dan vooral even mee! Als je het merk ELF wel kent, ben je hier vast al benieuwd naar. ELF is namelijk een prachtig make-up merk dat ook nog eens lief is voor je budget.

Eerst laat ik de producten zien, daarna laat ik de looks zien: een Glam look en een Nude look!

ELF review

Van ELF ontving ik een prachtig pakketje met de volgende producten: de ELF smudge pot in de kleuren Brownie Points en Ocean Bound, de Baked Higlighter in Moonlight Pearls en de Cream Eyeliner in het zwart.

Eyeslipsface | Smudge Pot Ocean Bound & Brownie Points

IMG_7811

Dit zijn echt prachtige potjes. Wat is Smudge Pot? Een soort cream eyeshadow, die echt heel zacht en romig is. Heerlijk.

ELF review smudge pot swatch

Dit zijn de swatches. Kijk die kleur dan! Zo ontzettend prachtig. Echt een heerlijk product, hier ben ik echt heel blij mee. Tijdens het aanbrengen vond ik een sponsapplicator het fijnst werken. Met je vingers kan ook, maar dat wordt wel een kliederboel. Met kwasten kan natuurlijk ook, maar die moet je daarna dan ook even schoonmaken.

Eyeslipsface | Cream Eyeliner

elf review

Dit is dus een gel eyeliner. Ook al zo mooi! Er zit een klein kwastje bij, en het verbaasde me hoe scherp en strak dat kwastje is afgesneden. Je kan er echt heel strakke lijnen mee zetten en netjes werken.

Eyeslipsface | Baked Highlighter Moonlight Pearls

elf review highlighter baked moonlight pearls review

Dit is de highlighter. Op de swatch vind ik deze niet heel sterk naar voren komen, hoewel ik de kleur en de glans wel heel erg mooi vind. Gelukkig is deze highlighter prima op te bouwen.

Deze producten heb ik natuurlijk gebruikt voor de 2 looks:
Glam vs Nude!

Eerst de Glam look:
Voor de Glam look heb ik de Smudge Pot Ocean bound gebruikt, de Baked Higlighter flink gebruikt en de Cream Eyeliner gebruikt.

glam look elf

glam look elf

En de Nude look:
Voor de Nude look heb ik de Smudge pot in Brownie Points gebruikt, de Cream Eyeliner wat subtieler gebruikt en de Baked Highlighter subtiel gebruikt.

nude look elf review

elf nude look review

Welke look vind jij het mooist? Heb jij wel eens een product van ELF gebruikt?

(De producten in dit artikel heb ik ter review ontvangen.)