Gerard Cosmetics French Toast review

Gerard Cosmetics French Toast lipstick | review

Gerard Cosmetics French Toast lipstick | review

Tegenwoordig begin ik steeds meer into lipsticks te raken, en een lipstick van Gerard Cosmetics stond dan ook al even op m’n verlanglijstje. Omdat ik al redelijk wat liquid lipsticks heb, ben ik weer eens voor een klassieke lipstick gegaan: Gerard Cosmetics French Toast.

 Gerard Cosmetics French Toast review

Gerard Cosmetics is te koop op Beautybay.com, daar heb ik ‘m dan ook besteld. (samen met wat MakeupGeek shadows, die ik ook nog ga laten zien!) Gerard Cosmetics French Toast heeft me €12,60 gekost. Redelijke prijs, toch?

Misschien is je aan de foto opgevallen dat er glitters op de lipstick zitten. Die zitten alleen aan de buitenkant. Wanneer je de lipstick aanbrengt heb je dus geen glitters op je lippen. En het staat wel heel erg mooi en shiny! De hele verpakking van deze lipstick; de huls, het doosje, de glitters. Wauw. Zorgen er allemaal voor dat ik dit echt een prachtige lipstick vind.

 Gerard Cosmetics French Toast review
Een close-up zodat je de glitters op de lipstick nog wat beter kan zien. I love shiny! Wie niet?

Natuurlijk laat ik ook een swatch zien. Ik heb Twig van MAC ernaast geswatcht, zodat je het verschil kunt zien. Toen ik Gerard Cosmetics French Toast swatchte vond ik ze toch wel op elkaar lijken.

 Gerard Cosmetics French Toast

Ze komen wel bij elkaar in de buurt, maar French Toast is toch iets warmer en neigt wat meer richting rood-bruin. Toch leuk om ze zo naast elkaar te zien.

Toen heb ik natuurlijk de lipstick aangebracht! Ik wil altijd zo snel mogelijk een nieuwe lipstick op doen, om te kijken hoe die staat. Deze lipstick brengt echt heel fijn aan! Heel erg zacht en je lippen blijven ook zacht. De finish is ‘normaal’, niet matte en niet glossy. Hij blijft ook prima zitten. Na een maaltijd zul je ‘m wel wat bij moeten werken, maar ik vind dat ‘ie het netjes doet.

 Gerard Cosmetics French Toast review

Oeh! Ik vind het een mooi vrolijk kleurtje. Niet al te opvallend, kan dus weer bij een heleboel looks. Ik houd eigenlijk niet zo van kleuren indelen in ‘zomerkleuren’ en ‘winterkleuren’ en dergelijke, maar als ik móét kiezen vind ik deze wel mooi voor bij een vrolijke lente- of zomerlook. Hoewel ik deze gerust ook in de winter zou dragen.

 Gerard Cosmetics French Toast

Zo staat Gerard Cosmetics French Toast dus bij een hele make-up look. Ik moet wel zeggen dat het hier best meevalt hoeveel make-up ik op heb. Een hele geslaagde koop als je het mij vraagt!

Wat vind jij van deze lipstick? Heb je wel eens van Gerard Cosmetics gehoord?