Kiko 530 review

Nagel challenge update | Kiko 530 review

Nagel challenge & Kiko 530

2 weken geleden begon ik aan de Nagel challenge; natuurlijk langere nagels in 30 dagen. We zitten dus alweer op de helft! Ik laat zien hoe de challenge tot nu toe gaat, en ik laat ook mijn favoriete nagellakje zien: de Kiko 530.

Samen met mij doen er ook een paar anderen mee met de nagel challenge;
Beaudine van Happinessbybeaudine
Ilona van Innerselfie
Reshma van Addicted2beauty
Shiralee van Shiralism

IMG_7767

Dit is hoe mijn nagels nu zijn. Ze zijn iets langer geworden en gelukkig niet afgebroken. Ze worden steeds mooier, maar nog niet zo lang als ik ze hebben wil. Het gaat in ieder geval goed!

Wat ik aan m’n nagels heb gedaan voor deze challenge: eigenlijk helemaal niks, behalve het opdoen van een nagelverharder ( doorzichtig lakje van OPI ).  Het laagje maakt je nagels echt sterker en zo hoop ik te voorkomen dat m’n nagels scheuren of afbreken.

Voor het einde van de nagelchallenge hoop ik dat ze nog wat langer worden en wil ik de vorm netjes bijvijlen. Hopelijk kom ik de challenge door zonder gebroken nagels.

En dan laat ik nog mijn favoriete nagellak zien: de Kiko 530.

Kiko 530 review

Dit lakje heb ik jaren geleden gekocht, toen ik op vakantie in Spanje was en Kiko nog niet eens in Nederland zat. Kun je nagaan, best een tijdje geleden. Ik had wel meerdere lakjes gekocht, maar uiteindelijk droeg ik deze het meest en is dit mijn favoriet geworden. Toen Kiko naar Nederland kwam heb ik uiteraard een back-up gekocht. En nog meer lakjes.

Kiko 530 review

Hij brengt fijn aan, dekt goed met 2 laagjes, blijft een paar dagen netjes zitten (wat ik heel wat vind voor een ‘gewone’ nagellak) en is gewoon heel erg mooi. Een soort blauw/groen, afhankelijk van welke kant je het bekijkt, met prachtige glitters. Heel veel glitter. Ik houd van glitter.

Kiko heeft veel prachtige lakjes, maar dit is en blijft mijn favoriet!

Wat vind jij van Kiko lakjes? Heb jij een favoriet?