Puma creepers

Puma creepers | Nieuwe schoenen outfit

Puma creepers outfit

Een tijdje terug heb ik prachtige schoenen besteld: de Puma creepers. Van Aliexpress weliswaar. Deze prachtige schoenen wil ik natuurlijk in een outfit blogpost laten zien! Toevallig was ik in Lelystad en wilde mijn lieve zusje Sara (10) graag fotograaf spelen, en eigenlijk ben ik best wel trots op de foto’s die ze gemaakt heeft. Zelf is ze ook erg trots.

Puma creepers

Het was erg mooi weer, het waaide helaas wel flink. Dat is op de meeste foto’s ook wel aan m’n haar te zien, haha. Door de wind was het een beetje koud, maar zo in het zonnetje was het nog best uit te houden.

Puma creepers outfit

Ik heb de Puma creepers gecombineerd met een jeans van C&A (C&A heeft echt geweldige jeans voor een goede prijs, aanrader), een suède blouse van Stradivarius met daaronder een zwarte top van H&M. De ketting die ik draag komt van Aliexpress. Waar ik tegenwoordig echt veel bestel, maar het is allemaal zo goedkoop, en valt me eigenlijk nooit tegen. Het enige nadeel is de verzendtijd; het komt dan ook wel van erg ver.

Puma creepers

Deze Puma creepers heb ik ook bij Aliexpress besteld, waar ze ongeveer €40 inclusief verzendkosten waren. Ik heb er een paar weken -ongeduldig- op moeten wachten, maar ze zijn het wachten helemaal waard geweest!

Puma creepers black

Nog even een close-up van deze prachtige schoenen. Zijn ze niet prachtig? Ik ben onafscheidelijk van dit paar.

Het was zo leuk om deze foto’s te maken! Ik ben enorm gek op m’n zusje (op al m’n broers en zusjes trouwens) en behalve dat het gewoon heel gezellig met haar was, is het ook heel lief om d’r zo trots te zien.

IMG_7469

Een selfie met m’n lieve zusje en trotse fotograaf. Is het geen schatje?

Zijn de Puma creepers niet prachtig? Wat vind je van m’n zusje als fotograaf?