Achter het scherm | Quarter life crisis & mooie spullen

Het is weer tijd voor een kijkje achter het scherm! Volgens mij heb ik een beetje last van een quarter life crisis. Maar dat maakt even niet uit wanneer er mooie nieuwe spulletjes binnen komen, en daar waren er genoeg van. Ik vertel jullie meer over mijn dilemma’s en laat natuurlijk ook het moois zien.

DSC_1743 (2)

Om maar weer te openen met de selfie van de week! Vind het toch wat leuker staan dan een foto van een boek of een gaar object, haha.

Maar er is natuurlijk serious business. Mijn Quarter life crisis. Ik ben 22 jaar, ga stoppen met mijn thuisstudie. Het plan is wel om verder te gaan studeren, maar wat precies? Wil ik in Haarlem blijven wonen? M’n familie woont in Lelystad, m’n vriend woont hier, en ik heb hier ook wel vrienden. Het is allebei zo anders. Gaat het studeren me wel lukken? Als al deze vraagstukken zo door mijn hoofd borrelen treedt er een fenomeen op dat ik mijn quarter life crisis noemt. Klinkt het iemand bekend in de oren?

Orde in deze chaos! Ik wil sowieso weer écht naar school gaan. Het door mijn thuisstudie alleen maar thuis zitten heeft m’n angstoornis zeker geen goed gedaan. Ik moet er weer op uit, dat idee heb ik.

Binnenkort is er een open avond op de hogeschool hier in Haarlem, waar ik naartoe ga. Maar op het moment dat ik mij voor een studie in wil gaan schrijven, denk ik: wat als ik over een jaar of 2 niet meer in Haarlem wil blijven? Dan moét ik eigenlijk wel blijven, vanwege mijn studie. Wat voor situatie ontstaat er dan? En ja, dat soort gedachten beangstigen me dan weer.

Misschien moet ik er niet zo zwaar aan tillen en het gewoon laten lopen zoals het gaat. Makkelijker gezegd dan gedaan. Het idee dat ik nu keuzes moet gaan maken voor de komende 4 jaar blijft gewoon eng, omdat er de afgelopen jaren niet veel gegaan is zoals ik gepland of gehoopt had. Dat neemt wat vertrouwen weg. Hoe zet je zoiets van je af? Misschien moet ik maar de wijze raad van m’n vader eens aannemen. Relativeren en doen waar je gelukkig van wordt.

Wat serieus allemaal. Tijd voor iets leuks! Mooie spullen!

IMG_7026 (2)

M’n nieuwe schoenen! Ze zijn zo mooi, echt, ik ben zo onafscheidelijk van deze schoenen dat ik ze in bed aan heb gehad. Verder ga ik niet te veel verklappen, want er komt een outfit post aan met deze schoenen!

Meer mooie spullen!

DSC_1697 (2)

Makeupgeek Shadows, yasss! Hier heb ik nog geen artikel over gemaakt, omdat ik op de tweede lading zit te wachten. En omdat ik een erg slechte blogger was toen dit pakketje binnen kwam, en ik het open heb gemaakt en gebruikt zonder eerst foto’s te maken. Met de volgende lading ga ik dat dus wel doen, en dan komt er een review met een look! Ook kwamen er nog prachtige Zoeva kwasten binnen, waar ik dus ook weer te ongeduldig mee was…

DSC_1756 (2)

Na een aantal pogingen om mooie foto’s van m’n oogschaduw te maken had ik er geen zin meer. Dit is het resultaat. Oogschaduw is prima te zien! Beetje gek doen af en toe moet kunnen, toch?

Mijn favoriete Makeup Geek shadow op het moment is Cocoa Bear. Ik denk dat ik er nog 5 ga bestellen, echt, deze kleur heeft m’n hart gestolen. Cocoa Bear is life. Zit dus ook in bovenstaande look.

Ten slotte verklap ik nog dat ik een paar heel mooie bestellingen heb gedaan, en er ook een paar leuke samenwerkingen aan zitten te komen. Heel erg mooi dus! Geeft mij ook meer zelfvertrouwen en zelfblogvertrouwen. Ik ben nog steeds en elke dag weer super blij met alle lezers, bezoekers en commenters die ik heb! Zo lief, heel erg bedankt!

Heb jij wel eens dilemma’s?