MAC Twig lipstick

MAC Twig lipstick | Review

MAC Twig lipstick

Al een tijdje had ik mijn oog op deze lipstick: MAC Twig. Nouja, eigenlijk kon ik niet kiezen tussen Twig en Mehr. Uiteindelijk wilde ik Twig toch iets liever hebben, en toen ik de Douglas in liep en Twig heel mooi op voorraad lag, wist ik dat dit voorbestemd was.

MAC Twig lipstick

Dit is ‘m dan, de beauty! Hier word ik wel blij van. Lipsticks zien er in de huls altijd heel donker uit, deze foto heeft ook wel een aparte lichtval.

MAC Twig lipstick

De lipstick in de huls en het doosje. Daar staat natuurlijk op welke kleur het is. Ik vind de verpakkingen van MAC altijd zo mooi en classy. Ja, ik koop het met plezier!

Dan komen er natuurlijk swatches.

MAC Twig lipstickMAC Twig lipstick

1 foto vol in het licht, en de andere wat meer in de schaduw. Zo kun je wat beter zien hoe de kleur is bij verschillend licht. Hij is toch wat meer roze/rood en minder bruin dan ik van te voren gedacht had. Wel bevat deze lipstick meer dan genoeg kleur en voelt fijn op de lippen tijdens het aanbrengen.

Twig is een lipstick met een satin finish. Hij is lekker zacht, droogt de lippen niet uit, hij werkt gewoon super  fijn eigenlijk.
Ik vind lipsticks van MAC erg mooi, maar snap de ultra-hype niet helemaal. Deze lipstick geeft ook gewoon een beetje af en moet je ook gewoon bijwerken na een tijdje. Begrijp me niet verkeerd, ik vind MAC producten, zo ook de lipsticks echt prachtig! Ik help je wel even uit de droom: MAC lipsticks blijven niet veel langer of beter zitten dan andere lipsticks van hogere kwaliteit.
Helemaal als je net als ik van mooie producten houdt is deze lipstick ook zeker z’n geld waard hoor. Het mooie van MAC lipsticks is dat er gewoon zo ontzettend veel keuze is.

MAC Twig lipstick

En zo staat MAC Twig me als ik ‘m heb aangebracht. Door de swatch was ik bang dat het een meer opvallende kleur zou zijn dan ik gehoopt had, maar hij staat toch wel redelijk naturel. Ben ik blij mee! Ik vind ‘m echt heel mooi.

Ik heb MAC Twig voor €19,50 gekocht bij Douglas. Ik moet wel even kwijt dat ik het personeel bij de Douglas hier in Haarlem geweldig vind; ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, er werd zelfs dubbel gecheckt of alles goed in de verpakking zat voordat ik het kocht. Echt super netjes!

Wat vind jij van de MAC lipstick hype?