Boozyshop Freedom Makeup London

Freedom Makeup London | Mega review

Freedom Makeup London

Laatst ontving ik van Boozyshop een prachtig pakket om uit te testen: een heleboel producten van het merk Freedom Makeup London!

Ik heb in het verleden wel vaker bij Boozyshop besteld, maar dit merk had ik nog niet eerder in huis gehaald. Ik laat het allemaal uitgebreid zien!

IMG_6584 (4)

Dit is toch een heerlijk pakket om te ontvangen? Ontzettend lief, met een gepersonaliseerd kaartje van Boozyshop erbij. Zo’n kaartje doen ze ook altijd bij de bestellingen. Zo leuk!

Natuurlijk heb ik er ook een look bij gemaakt, maar omdat het zo veel producten zijn laat ik morgen de look zien en vertel ik hoe de producten me tijdens het maken van de look bevallen zijn.

Op naar de producten!

Pro Artist Pad Freedom Makeup

Freedom Makeup London Pro Artist Pad | Black Arts

Dit palette valt natuurlijk meteen op. Niet alleen omdat er ontzettend veel kleuren in zitten, maar ook omdat het vormgegeven is als een soort van tablet. Het palette heeft ook ongeveer het formaat van een tablet, en kan zoals je op de foto kan zien op het hoesje rechtop staan. Gaaf!

Zou ze echt van AL die kleuren swatches hebben gemaakt? Ja, dat heb ik gedaan. Bereid je voor.
Dit zijn de swatches van de bovenste rij (horizontaal). Daarna de 2e rij, de 3e, enzovoorts.

Freedom Makeup Pro Artist Pad


Freedom Makeup Pro Artist Pad

 

Freedom Makeup Pro Artist Pad

 

Freedom Makeup Pro Artist Pad

 

Freedom Makeup Pro Artist Pad

 

Freedom Makeup Pro Artist Pad

Zo. Dat zijn er nogal wat.
Het pigment vind ik er erg goed uitzien! Natuurlijk zijn niet alle kleurtjes even sterk, maar over het algemeen, echt heel erg mooi. Sommigen springen er ook echt uit.

Freedom Bronzed Professional

Freedom Makeup London Professional Pro Bronze | Shimmer Lights

Dit is dus een trio met, naar mijn idee, een kleur die je zowel als bronzer als voor contour kan gebruiken. Nog een blush kleur en een highlight kleur.

Freedom Bronzed Professional Pro Bronze

Dit zijn de swatches van het trio. De contour/bronzer kleur is matte en een tikkeltje warm, goed te gebruiken als beiden. Jammer dat ik het niet goed op de foto heb kunnen krijgen, maar de blush is heel warm roze met gouden glitters erin. Best apart! De highlight kleur blijft subtiel.
Als je wilt gaan stroben moet je even wachten op het highlight palette.

 

Freedom Makeup London Pro Highlight Palette

Freedom Makeup London Pro Highlight Palette

Doet me op de een of andere manier denken aan het highlight palette van Sleek. Deze van Freedom bevat meer kleurtjes; 8 in totaal. 6 cream highligters en de 2 in het midden zijn poeder highlighters.

Freedom Makeup London Pro Highlight Palette

 

Kijk dit dan! Als dit geen intense highlighter is weet ik het ook niet meer. Genoeg keuze uit ondertoon kleurtjes! Meestal vind ik het lastig om met cream highlighters te werken, maar dat zien we wel tijdens het maken van de look. Gelukkig zitten er ook nog 2 poeder highlighters in, om me te redden als het mis gaat. To be continued.

 

Freedom Makeup London

Freedom Makeup London Pro Studio Priming Water
& Pro Makeup Sponge (x2)

Ten slotte zaten er in het pakket nog deze primer en sponsjes. De Priming Water schijnt hydraterend te zijn, wat wel goed bij m’n huid past. De sponsjes voelen wat zwaarder dan de spons die ik heb (Real Techniques) maar voelen nog wel zacht aan. Hoe deze producten verder uit gaan pakken zullen we bij de look zien!

Deze producten zijn te koop bij Boozyshop. Tegenwoordig zit Boozyshop ook in België, zag ik.
De prijzen van deze producten zitten tussen de 5-20 euro. Best goed te doen!

Heb jij wel eens producten van Freedom Makeup London geprobeerd?

*Deze producten heb ik ter review ontvangen.