Achter het scherm | Hoogtepunten en tegenslagen

 
Zoals iedere vrijdag is er weer een nieuwe ‘Achter het scherm’! Waar ik jullie een kijkje in m’n leven achter het scherm geef.

Het zat me de afgelopen week niet altijd mee, maar er zijn ook hele leuke hoogtepunten voorbij gekomen. Vandaag deel ik het weer allemaal met jullie.

 

DSC_1678 (2)

Ik open maar weer met een selfie. Begint een gewoonte te worden. Deze week heb ik weer veel looks en reviews gemaakt, die van het weekend en volgende week allemaal te zien zijn. Deze look heb ik niet voor een artikel gemaakt, gewoon om te dragen. Een beetje met bruine kleurtjes en nude kleurtjes en een beetje highlighter.

DSC_1582(1) (2)

Afgelopen zaterdag was ik samen met m’n vriend een avondje bij vrienden die in de buurt wonen. Ik had ze erg lang niet gezien! Ik kan nogal zenuwachtig worden wanneer iets als een ‘sociale verplichting’ voelt. Dat is zeker niet iets persoonlijk, maar wel iets wat het voor mij lastiger maakt. Ik krijg dan het gevoel dat ik gezellig en leuk moet zijn terwijl ik dan slecht in m’n vel zit. Dit avondje was anders! Ik voelde me op m’n gemak en het was gewoon heel gezellig, zeker voor herhaling vatbaar!

DSC_1687 (2)

Wat er zo speciaal is aan dit fanta’tje? Een heleboel. Zoals ik eerder heb verteld kamp ik met vrij heftige angstproblemen, die ervoor hebben gezorgd dat ik veel ben gaan vermijden. Vooral uitgaansgelegenheden. En dan al helemaal iets drinken buiten huis. Ik zal er maar niet te lang over doorgaan, maar het komt er op neer dat dit voor het eerst in jaren moet zijn dat ik in een (eet)café iets heb durven drinken. Een overwinning zou je denken, maar voor mij voelde het niet zo. Ik kreeg al snel last van een angstaanval, met het paniekerig ademen, wat best lang aanhield. Ik en m’n vriend zijn toen naar z’n huis gegaan, waar ik de rest van de avond het uit heb moeten zitten en praktisch voor pampus heb gelegen. Er is wel heel goed voor me gezorgd.

Ja, ik voelde me echt extreem verrot. Het is al ontzettend moeilijk om me over m’n angst heen te zetten door zoiets te doen, en dan gaat het ook nog eens helemaal mis. Aan de andere kant kan niet altijd alles in 1 keer perfect gaan, en zal ik me over deze tegenslag heen moeten zetten door gewoon verder te gaan en te blijven proberen. Dat is dan ook wat ik ga doen.

Maar, wees niet getreurd, de volgende dag kwam er alweer een heel leuk hoogtepunt!

IMG_6749 (2)

Er kwam een ontzettend leuk pakket binnen! Ik heb dit pakket van Boozyshop ontvangen, om de producten te reviewen. Boozyshop is een Nederlandse make-up webshop (die ook in België zit, tegenwoordig) waar ik eerder al met heel veel plezier en tevredenheid bestellingen deed. Zo ontzettend gaaf dat ik dit pakket heb mogen ontvangen! Heel erg bedankt!

De artikelen over dit pakket komen aanstaande maandag en dinsdag op m’n blog. Maandag de review, en dinsdag de look. Ook vertel ik dan hoe de producten me bevallen zijn. Ik verklap alvast dat het grote zwarte palette (wat op een tablethoes lijkt en onder het roze kaartje zit) een ontzettend gaaf oogschaduw palette is! De rest kunnen jullie komende week lezen.

Hoe was jouw week?