nagel challenge

Challenge | natuurlijk lange nagels in 30 dagen

30 dagen nagel challenge

Ik, en waarschijnlijk velen met mij, dromen van mooie, natuurlijke, lange, sterke nagels. Om dat te bereiken heb ik de 30 dagen nagel challenge bedacht!

nagel challenge

Hoe werkt het?

Ik ga 30 dagen extra veel op nagelverzorging letten en bijhouden hoe m’n nagels het dan doen. Aan het einde van de challenge hoop ik die mooie lange nagels te hebben! In dit artikel laat ik de beginstand van m’n nagels zien. Na 2 weken laat ik een update zien en aan het einde van de 30 dagen nagel challenge laat ik het eindresultaat zien, met een mooi nagellakje of nail art.

Doe je mee? De volgende blogs doen al mee:

Beaudine van happinessbybeadine.
Ilona van Innerselfie
Reshma van addicted2beauty
Shiralee van Shiralism

Het is natuurlijk nog een stuk leuker als er meerdere mensen meedoen! Je kan meedoen als je een eigen blog of Instagram account hebt.

Als je mee wilt doen werkt het als volgt:

Meedoen via je blog
1. Stuur mij een e-mail (matteandshimmer.nl@gmail.com) en zeg daarin dat je mee wilt doen. Iedereen die mij gemaild heeft komt met link in dit artikel, de update en de eindstand te staan.
2. Als je meedoet met de 30 dagen nagel challenge is het de bedoeling dat je, net als ik, ook laat zien hoe je nagels eraan toe zijn, na 2 weken een update laat zien en na 30 dagen het resultaat!
3. Laat in je artikelen/posts weten dat je meedoet met de 30 dagen nagelchallenge van Matte & Shimmer. (linkje is heel lief natuurlijk, maar niet verplicht. Wel zo leuk omdat je dan in mijn posts kan zien wie er allemaal meedoen.)

Je mag de afbeeldingen in dit artikel van mij vrij gebruiken voor je posts als je meedoet met de 30 dagen nagel challenge.

Meedoen via Instagram
Als je geen blog hebt, of het niet op je blog wilt zetten maar toch mee wilt doen, kan je ook via Instagram mee doen! Je hoeft dan alleen een foto van je nagels te plaatsen met de hashtag #matteandshimmernagelchallenge .

Afhankelijk van het aantal Instagram deelnemers zet ik de 1 tot 5 leukste of meest enthousiaste foto’s, met link naar je Instagram account, in m’n eigen artikelen.

IMG_6529 (2)

Dit is dus hoe mijn nagels er nu aan toe zijn. Ze kunnen best lang worden, maar ik moet dan wel echt veel beter op verzorging letten! Dus ik ga aan de slag.

Doe je mee met de challenge?
Heb je nog tips voor de kandidaten?