Het regent reviews! #3

De producten die ik wel heb gekocht maar geen eigen artikel aan heb besteed begonnen zich weer op stapelen. Het is dus tijd geworden voor ‘het regent reviews’! Deel drie, dit keer.

IMG_5433 (2)

Dit is een deel van de selectie voor vandaag.

IMG_5397 (2)

Om te beginnen: deze melk & tonic van Albert heijn. Ik had even niets meer om mijn gezicht mee te reinigen en was toch al in de supermarkt. Waarom niet een gokje wagen? Hij werkt prima, reinigt goed en m’ n huid voelt daarna weer fris en fruitig.

Foundation Kiko Milano

Weer een foundation: de skin evolution van Kiko Milano. Eigenlijk ben ik hier heel tevreden over! Goede dekking, goede kleur, fijne substantie. Het is geen life changing product maar doet het bij mij heel goed. Ik had laatst ook al een nieuwe foundation gekocht, maar twijfelde over de tint. Toen is deze er maar bij gekomen.

IMG_5395 (2)

Hij heeft dus een pompje, ook wel zo fijn en hygiënisch.
Dus als je een niet al te dure, fijne basic foundation zoekt: ga eens naar de Kiko.
Ik ben bijna altijd tevreden over de producten van Kiko, en deze foundation doet het net zo goed!

IMG_5404 (2)

Deze kon ik ook al niet laten liggen! Het All That Greys eyeshadow palette van Essence. Ik had al een paar keer over dit palette gelezen, en voor dat prijsje (4,5 euro volgens mij) dacht ik, ja, die gaat mee.

IMG_5408 (2)

De swatches vind ik mooi, helemaal voor een budget palette! Je wordt niet van je sokken geblazen, maar hee, je kan er een best leuke look mee maken! Ik heb geen spijt van deze aankoop.
Vooral de donkerroze kleur ben ik echt helemaal weg van. En de donkere kleuren hebben trouwens ook sterk pigment! Niet onbelangrijk. Het is natuurlijk geen premium product maar je kan er echt wat leuks mee.

IMG_5411 (2)

Een product van Catrice. Dit product beweert een oogschaduw en eyeliner tegelijk te zijn. Voor een eyeliner is het kwastje veel te breed, maar leuk idee. Als cream eyeshadow werkt hij wel heel erg goed. Het glijdt echt over je ooglid. Als je trouwens op zoek bent naar een oogschaduw product waar losse glitters goed aan blijven plakken: dit product is je man.

IMG_5413 (2)

Swatch natuurlijk. Hij dekt echt enorm goed.

IMG_5414 (2)

Deze lipliner van Essence kon ik voor 1 euro ook niet laten liggen.

IMG_5416 (2)

Je kan met dit potloodje makkelijk een dunne maar sterke streep zetten. Als lipliner is hij echt heel geschikt! En voor een euro’tje laat je ‘m toch niet liggen? Een rode tint als deze komt vaak wel van pas. Misschien is hij lichtelijk stroef in gebruik, ik zou ‘m ook niet snel alleen dragen, maar om een fel rode kleur te omlijnen is dit een budget topper.

IMG_5063 (2)

Ten slotte: 3 kwasten van Zoeva. Zijn kwasten om ooglooks mee te maken, deze. Mensen, als je goede kwasten wilt: koop ze van Zoeva. Ze zijn niet heel goedkoop (ik vind ze voor 7-8 euro per kwast ook niet extreem duur, maar dat kan iemand anders wel vinden) maar ze zijn echt elke cent waar! Je voelt het gewoon al aan hoe ze in de hand liggen. En in gebruik nog veel fijner. Dikke aanrader!

Was jij al benieuwd naar 1 van deze producten?