Colourpop

Colourpop looks! 3x

Colourpop looks

Na alle Colourpop producten gereviewd te hebben, laat ik ook nog 3 looks zien! Jullie hebben alle mooie producten kunnen zien en over kunnen lezen, nu is het tijd om eens te laten zien wat je er nou echt allemaal mee kan. Nou ja, wat ik ermee heb gemaakt.

Colourpop is toch zo’n prachtig merk! De Ultra Matte liquid lipsticks blijven echt heel goed zitten en vallen op. De Super Shock oogschaduws geven ook echt sterk kleur af. Heel fijn om mee te werken!

Ik begin meteen met de eerste look!

Colourpop

Voor deze look heb ik Tulle op mijn lippen. Voor de ooglook heb ik Game Face, een metallic bronzen kleur, de hoofdrol laten spelen, maar ook Girly en Cornelious gebruikt.

M’n wenkbrauwen doe ik altijd met Dipbrow van Anastasia Beverly Hills, ook de Glow Kit van Anastasia is aan deze look te pas gekomen.

colourpop

Zo kun je de ooglook wat beter zien.
Wie is het opgevallen dat mijn nieuwe foto in de sidebar op m’n homepage gemaakt is met deze look? Oeps.

Er is ook nog een tweede look, die is weer heel anders.

Colourpop look

Bij deze look heb ik Kapow op m’n lippen. Bij deze ooglook is Shop, een koraal-achtige kleur, het meest gebruikt. Ook hier is weer wat Cornelious en Girly aan te pas gekomen.

Colourpop look

Ik heb altijd het gevoel dat looks op de foto er toch iets anders uitzien dan in het echt. Op zo’n foto zien looks er draagbaarder uit, op de een of andere manier. Vindt iemand anders dit ook?

Dan nog de derde look. Op m’n lippen heb ik Stingraye, die ik  er in het echt eigenlijk lichter uit vind zien. Het blijft wel een erg mooie kleur. Voor m’n ogen heb ik gebruik gemaakt van Central Perk, Shop en Girly.

colourpop look

Colourpop look

Colourpop komt binnenkort trouwens ook met wenkbrauwproducten! Misschien zijn die al verkrijgbaar tegen de tijd dat dit artikel geplaatst is. Colourpop is niet te koop in Nederland en het bedrijf verzendt ook niet naar Nederland. Wil je toch Colourpop kopen? Dan kun je in de Facebookgroep ‘Colourpop Fanatics NL/BE’ op zoek naar een groepsorder.

Het merk Colourpop is trouwens dierproefvrij en een redelijk aantal producten zijn zelfs vegan.

Welke look vind jij het mooist?