Colourpop Ultra Matte

Colourpop Ultra Matte lip| Review

Colourpop Ultra Matte

Zoals beloofd laat ik vandaag alle lip producten van Colourpop zien die ik in heb geslagen: Ultra Matte lip Liquid lipsticks en 1 Lippie Stix. Gisteren heb je de Super Shock Shadows kunnen zien, vandaag de lip producten en morgen laat ik de looks zien.

Colourpop Ultra Matte

De Colourpop Ultra Matte liquid lipsticks. En één Lippie Stix. De hulzen zijn al zo mooi!

IMG_5614 (2)

Een Colourpop Ultra Matte naast de verpakking. De verpakkingen vind ik allemaal zo classy en toch kleurrijk! Voor een budget merk -want Colourpop is best goedkoop- vind ik verpakkingen en prachtig. Ik ben helemaal fan, maar dat had je bij de oogschaduws ook al kunnen merken. Ik laat de swatches zien!

Naamloos

Op volgorde en met de namen ernaast, anders werd ik gek. De kleuren drogen, zoals de naam al doet hopen, écht Ultra Matte op. Ik heb de kleuren Dr. M, Lax, Tulle, StingRaye, Kapow en Grunge (Lippie Stix) ingeslagen.

Colourpop Ultra Matte Dr. M

Dr. M. Een heel opvallende kleur! Deze vond ik het minst fijn zitten, eigenlijk. Ze drogen allemaal matte op, maar deze is echt kurkdroog, de Sahara, niet normaal. Er vormden zelfs korreltjes. Hij blijft wel echt muur- en muurvast zitten. Ik heb zo lang zitten schrobben om dit eraf te krijgen, wow.

Colourpop Ultra Matte Lax
Lax. Een heel donkere kleur, heel donker rood en zit tussen warm en koud in. Deze draagt heel comfortabel en gaat ook echt heel lang mee!

Colourpop Ultra Matte Tulle

Tulle. Tulle en StingRaye lijken best wel op Androgyny van Jeffree Star Cosmetics. De rest van de Ultra Matte liquid lipsticks doen eigenlijk hetzelfde: ze geven super veel kleur af, drogen heel matte op (niet ten koste van draagcomfort) en blijven heel lang zitten.

Colourpop Ultra Matte StingRaye

StingRaye.
O ja. Maris, heb je een ring door je neus geboord? Waarom?
Ja, vergeten te zeggen. Ik heb een nep-septum gekocht. Eigenlijk alleen voor foto’s van lipsticks, hij was dan ook minder dan ’n euro. Ik vind het wel cool voor foto’s.

Colourpop Ultra Matte Kapow

Kapow. Deze is echt bruin. Koel bruin.

Colourpop Ultra Matte Lippie Stix Grunge

Lippie Stix in Grunge. Deze formule is zo fijn! Brengt lekker zacht en romig aan, je kan heel precies werken, hij loopt niet uit. Deze vervaagt wel wat sneller dan de Colourpop Ultra Matte. Maar het zit dan ook echt geweldig!

Dat waren ze allemaal! Als je Colourpop wilt bestellen: in mijn artikel over de Colourpop Super Shock shadows staan onderaan wat tips.

Welke kleur vind jij het mooist? En wat vind je van de nep-septum?