colourpop shadow

Colourpop Super Shock Shadow | Review

Colourpop Super Shock Shadow

Zoals ik al eerder heb laten weten, kwam laatst de Colourpop haul binnen! Omdat het nogal veel items waren splits ik het allemaal op in 3 artikelen: de Colourpop Super Shock Shadow, de liquid lipsticks en de looks die ik ermee gemaakt heb. Ik verklap alvast dat het allemaal ontzettend prachtige items zijn!

Vandaag zijn de Colourpop Super Shock Shadow aan de beurt.

Colourpop Super Shock Shadow

Ze zijn. Echt. Super. Indrukwekkend. Wauw. Mooi. Ik ben verliefd!

Het hele pakket in totaal: 7 shadows, 5 ultra matte lips en 1 lippie stix. Ik was ZO blij toen het binnen kwam! Echt, als je een klein kind een snoepkasteel had gegeven was die minder blij geweest.

De shadows hebben een leuk printje! Die vervaagt wel al heel snel, want de shadows zijn ontzettend romig. Met deze shadows zal je dus nooit last van fallout krijgen! Het voelt bijna niet meer als een oogschaduw, meer als de hemel van make-up. De formule is dus gewoon super zacht, het is geen poeder meer.

Ik ga de kleurtjes laten zien!

Colourpop Super Shock Shadow

Colourpop Super Shock Shadow in de kleuren Central Perk, Cornelious, Game Face en Girly.

Colourpop Super Shock Shadow swatches
Colourpop Super Shock Shadow in de kleuren Shop, Kaepop Crenshaw en Get lucky.

Kijk dat pigment nou! Dat spreekt voor zichzelf. Er komt zo ontzettend veel kleur vanaf, beter dan dit kan het bijna niet. Vooral de shiny shadows hebben zo’n sterke metallic glans! Een egale glans, geen losse glitters. Adembenemend. Ik ben jaloers op mezelf.

De shadows kosten $5 per stuk. Een heel goede prijs! Kan je niks over zeggen. Maar nu komt het. Colourpop verzendt zelf niet naar Nederland, sterker nog, niet naar Europa. De verkrijgbaarheid is dus lastig. Maar de aanhouder wint! Als je niet een kennis of vriend in de VS hebt die je bestelling door wilt sturen, zijn er ook nog 2 andere mogelijkheden. Er bestaan bedrijven -als je even op Google zoekt vind je die snel- die spullen voor de gewone burger vanuit de VS naar Nederland importeren. Je bent dan wel echt wat extra aan verzendkosten kwijt, maar wie weet heb je het er voor over. Ook heb ik wel eens het een en ander voorbij zien komen over groepsorders; als je lid wordt van de Facbookpagina ‘Colourpop fanatics NL/BE’ kun je daar wat meer over terugvinden. Houd er wel rekening mee dat er redelijk wat verzendkosten bij komen via deze weg.

Nog een voordeeltje aan de shadows van Colourpop: wanneer ze breken zijn ze heel makkelijk te repareren. Omdat de formule bijna creamy is en niet poederig, kun je een scheurtje repareren door gewoon met een tissue de shadow aan te drukken! Hoe handig is dat?

Ik ben echt super blij met deze shadows! De kwaliteit is geweldig, ik kan er eigenlijk niks negatiefs over zeggen. Morgen komt de review van de lipproducten van Colourpop! Kom je dan weer meekijken en lezen?

Heb jij iets van Colourpop kunnen bemachtigen?