Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow | Review en look

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Op zijn tijd ben ik in de Kiko te vinden, en de laatste keer dat ik daar was kwam ik wel iets heel speciaals tegen: Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow. Een hele mond vol, maar het betekent dus dat deze oogschaduw los poeder in een potje is. Ook al werkt dit wat lastiger, kon ik ‘m toch niet laten liggen!

Ik laat zien wat er zo speciaal aan deze oogschaduw is, en wat voor look ik ermee heb gemaakt.

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Dit is dus het potje. Oogt niet heel speciaal, gewoon netjes. Er waren een stuk of 5 verschillende kleuren, deze leek mij het mooist. Een soort bruin/paars-achtige kleur, met glitters. Kleur 04. Geen gekke namen. Gewoon een nummertje. De glitters hierin spraken mij echt meteen aan.

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Er zit een dekseltje en een laagje folie op. Handig, want dan vliegen de glitters niet in het rond wanneer je ‘m open maakt. Nu is al wat beter te zien waarom deze oogschaduw zo speciaal is: er zitten echt prachtige glitters in. De glitters hebben een speciaal kleurtje, het maakt het geheel echt heel gaaf.

IMG_6080 (2)

Dat vraagt om swatches!

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Sterk pigment! Dat had ik ook wel verwacht met zo’ n poedertje, eigenlijk. Ik had natuurlijk ook al in de Kiko winkel met m’ n vingers in zo’ n tester zitten pulken. Is toch net iets meer geconcentreerd wat kleur betreft. Maar kijk nou, die glans! En de kleur! Een soort van bruin-paars effect heeft het. Op deze foto glittert het niet zo erg, het ligt er ook echt aan vanuit welke lichtinval je het bekijkt, hoe glitterig het is.

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

De look gemaakt met onder andere de Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow.

Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow

Hier komen de glitters alweer wat sterker terug! Gave kleur is het, of niet?
Met los poeder werken is natuurlijk wat lastiger, dan moet je echt heel erg letten op fallout. Maar dat heb ik zeker over voor het resultaat! Ik denk dat ik ook nog wel de andere kleuren uit wil proberen. Die zijn ook echt een kijkje waard, dus als je in de buurt bent ... Een erg geslaagd product van Kiko.

Wat vind je van de Kiko Artist Stroke Mineral Eyeshadow? Koop jij vaak een product bij Kiko?