beauty blog swap

Beauty swap!

Er kwam laatst een heel leuk pakketje binnen: de beauty swap waar ik aan mee heb gedaan!
De beauty swap houdt in dat je een pakketje met cadeautjes uitwisselt met een ander(e blogster).
We zitten met een groepje bloggers in een WhatsApp groep, waar we elkaar kunnen helpen, adviseren en ook gewoon lekker kunnen kletsen. Toen hebben we besloten dat een swap een heel leuk idee zou zijn, en daar was ik het mee eens. Daarna zijn er lootjes getrokken, heb ik mijn swap samengesteld en verstuurd, en kon het wachten op mijn pakketje beginnen.
Ik was heel benieuwd naar wat ik zou krijgen, en zodra het pakketje binnen kwam heb ik deze gelijk uitgepakt!

beauty blog swap

Dit zijn alle mooie, leuke producten die ik van Evy heb gekregen! Allemaal mooie producten, waar ik erg blij mee ben! Veel van Kiko, maar dat is dan ook 1 van mijn favoriete merken. Ik vind de verpakkingen al zo mooi.

 

beauty blog swap

Een hydraterend masker en matte nagellak van Kiko. Het lakje heeft dus mijn favoriete finish -matte- en favoriete kleur! Een hydraterend masker kan ik goed gebruiken; ik kan toch echt last hebben van een droog huidje. Goede keuzes!

IMG_5347 (2)

Dit zat in het kleinere groene vierkante doosje: een metallic oogschaduw van Kiko. Ik vind hem echt prachtig: het doosje, het potje, het product zelf. Deze gaat zeker gebruikt worden voor m’n looks! Wat een plaatje is het ook.

IMG_5366 (2)

Nog een losse oogschaduw van Kiko, in een hele mooie warme highlighter kleur. Met glitters erin. Ook deze gaat gebruikt worden!

IMG_5374 (2)

Eyeliner! Ik ben dol op eyeliner, zowel zwart als gekleurde. Deze is paars, en een paarse had ik juist nog niet! Weer zo goed gekozen! Ik krijg meteen weer zin om een look met gekleurde eyeliners te maken.

IMG_5356 (2)

Last but not least, deze lipstick van Catrice! Catrice is m’n favoriete budget merk, dus dat begint al goed. Deze kleur past goed bij m’n huidskleur, daar is ook op gelet. De kleur heet Legend’ Berry, hoe geniaal is dat? Helemaal goed weer, ik ben zo blij geworden van dit pakketje!

Dus daarom, lieve Evy, heel erg bedankt! Een prachtige swap met prachtige cadeautjes.

Natuurlijk komen er ook nog reviews/looks.
Welk product zijn jullie het meest benieuwd naar?