Achter het scherm #4

 

Weer een nieuwe Achter het scherm! Dit keer laat ik jullie zien en vertel ik hoe het nu echt met mij gaat, en hoe dat de afgelopen week voor mij gevormd heeft. Dat klinkt best serieus, dat is het ook wel, maar was ook heel leuk!

DSC_1479

M’n huisgenootjes waren de hele week weg, en Taffie kwam weer lekker bij me knuffelen. Zo lief!

Maar even serieus, hoe gaat het nu? Zoals ik al eerder verteld heb kamp ik met angstproblemen. Met mijn behandelaar loopt het op het moment even spaak omdat zij graag wilt dat ik aan de medicatie ga. Dat vind ik eerlijk gezegd wel erg eng, en ik doe het gewoon liever niet. Daar zijn wat onenigheden over. Ondertussen ga ik dus gewoon lekker verder met het oefenen en doen van dingen die ik dus eigenlijk eng vind. Dat geeft me meer vertrouwen!

Om te beginnen ben ik in m’ n eentje met de trein naar Amsterdam gegaan. Dat is maar een klein stukje, en da’s al iets waar ik heel nerveus van kan worden. Maar wel vooruitgang! Ik heb mezelf toen uiteraard beloond door even te shoppen bij de Kiko.
DSC_1413 (2)

DSC_1433

Gewoon rondjes lopen in de stad helpt mij ook al, gewoon even uit huis zijn. Genieten van de buitenlucht. Even niet zo in m’n gedachten blijven hangen. Wat woon ik eigenlijk toch in een mooie stad! Ik kan er niet vaak genoeg bij stilstaan.

DSC_1431 (2)

Buiten de deur eten is ook echt zo’ n dingetje voor mij. Ik vertrouw het heel snel niet, en dat is niet heel realistisch, maar angstgedachten zijn ook niet realistisch. Dat maakt het juist moeilijker, eigenlijk. Om makkelijk te beginnen zijn ik en m’ n vriend een hapje gaan eten bij de Ikea. Frozen Yoghurt en gehaktballetjes! Ja, wat een combinatie. Maar dat was dus wel echt super lekker. Voor herhaling vatbaar!

DSC_1464

Taffie genoot ook van het zonnetje. Wat een schatje is het ook.

Maar toen, echt 10 minuten voordat ik dit artikel wilde gaan schrijven, ging de deurbel…

IMG-20160303-WA0009 (2)

Het was m’n bestelling van Colourpop! Jaaaaa! Je hebt echt geen idee hoe blij ik ben. Hier heb ik weken naar uit zitten kijken. Ik heb samen met Evy besteld, dus ik ga vandaag haar spulletjes nog op de post doen. Reviews komen eraan! Het is nog aardig veel, dus ik ga niet alles in 1 review laten zien. Ik ga de lipproducten in 1 artikel doen, de oogschaduws in een andere, en dan nog 1 of 2 looks met de items.

Eerder deze week was mijn swap-pakketje ook al binnen gekomen, dat artikel heb ik al gemaakt en die komt dinsdag uit. Het blijft nog even spannend, maar ik kan al wel alvast verklappen dat ik er heeeeel blij mee ben!

En nog iets; ik heb bijna 200 volgers op Bloglovin’! Er zit dus een winactie aan te komen. Jullie mogen alvast laten horen wat jullie het liefst zouden willen winnen: Een MAC lipstick (naar keuze), het nieuwe Zoeva Spectrum Palette, of een pakketje van Lush?

Hoe was jouw week?