Nieuw binnen, onderweg en wishlist | Sneak peek

The shopping must go on! Dit is eigenlijk een beetje een sneak peek; ik laat zien wat voor nieuwe producten ik heb (waar een review over komt), wat er onderweg is en wat ik nog graag wil hebben … En dan hopelijk binnenkort kan bestellen! Ik ben erg benieuwd wat jullie er allemaal van vinden.

Nieuw binnen:

IMG_5021 (2)

The Blushed Nudes van Maybelline. Hier ga ik snel een review van maken, met een look natuurlijk!
Ik heb het eerdere Nudes palette van Maybelline ook, daar heb ik volgens mij geen losse review van gemaakt. Misschien doe ik wel iets met de palettes samen. Hmm.

IMG_5015 (2)

Kwasten van Zoeva! Dit zijn 3 kwasten om te helpen met het maken van een ooglook. Ik heb al wel kwasten, maar wil overstappen op Zoeva. Een set kopen vind ik zo’n grote aankoop in 1 keer, en daar zitten ook vaak kwasten bij die ik niet per sè wil. Dus ik koop ze los.


Onderweg:

Hier ben ik zo enthousiast over: Colourpop! Ik heb dus een stuk of 5 matte liquid lipsticks en nog ongeveer 5/6 oogschaduws besteld! Onder andere deze:

https://colourpop.com/wp-content/uploads/2015/11/Ultra-Matte-Sting-Raye-500×500.jpg

 

Yasss! Maar er komt dus nog veel meer aan, wat ik natuurlijk allemaal uitgebreid ga reviewen en laten zien.
Als je niet bekend bent met Colourpop, is de site echt een kijkje waard. Ik zeg er wel meteen bij dat Colourpop niet naar Europa verzendt, en je -zoals ik heb- geluk moet hebben dat iemand zo lief is om het vanuit de VS naar je door te sturen.

Een swap! Op het moment ben ik bezig met een beautyswap, die bijna afloopt. Wat inhoudt dat ik een pakketje met onbekende inhoud ga ontvangen! Echt heel leuk en spannend, ik ben zo ongelooflijk benieuwd. Dat krijgen jullie ook nog allemaal te zien.

Wishlist

Oké, dit is niet echt een wishlist, meer een ‘ik wil dit heel binnenkort gaan kopen’-list. Want mijn wishlist is echt te lang.
Zoeva Spectrum

https://www.zoeva-shop.de/layout/pic/intro/zoeva-spectrum-collection-intro.jpg

De Spectrum collectie van Zoeva is nu dus bij Douglas te koop! Nice, nice. De enige reden dat ik dit nog niet besteld heb is dat ik niet kan kiezen. Wil ik een blush palette? Wil ik een oogschaduw palette? Maar welke dan? Wie helpt me kiezen?

Peach Nectar van Anastasia Beverly Hills

http://a1.bb-cdn.com/assets/productimages/large/anas0108f_3_l.jpg?version=12468

Moet ik dit nog toelichten? Een prachtige highlighter! Ik heb deze nog niet gekocht omdat ik niet kan beslissen of ik nu Soft ’n Gentle van MAC of Peach Nectar eerst wilde kopen.

De wishlist kan nog wel 20 jaar doorgaan, maar voor nu laat ik het even hierbij.

Welke producten uit dit lijstje ben jij het meest benieuwd naar?