IsaDora Nude Rose 05 Eye shadow Quartet

IsaDora Nude Rose Quartet | Review & look

IsaDora Nude Rose Quartet

Het merk IsaDora is volgens mij vrij nieuw bij de Douglas. Alle make-up vind ik eigenlijk wel interessant en een poging waard! Dit -voor mij- nieuwe merk wekte dus wel mijn interesse. Vandaag laat ik het IsaDora Nude Rose Quartet zien: een compact oogschaduw palette met 4 kleuren.
Ik vertel je er van alles over en heb er ook een look mee gemaakt.

Dit oogschaduw quartet heb ik ook gereviewd voor Choosebeauty. Staat mijn foto bij, best wel cool.

IsaDora Nude Rose 05 Eye shadow Quartet

Dit is ‘m dus! De sponsapplicator vind ik best mooi ontworpen. Ik gebruik altijd kwasten, maar vind het toch wel leuk om te zien. Er zitten dus 4 kleuren in; de donkerbruine is matte en de rest bevat glitters. De combinatie van de kleuren vind ik nu al best mooi! En dat is ook de bedoeling.

IsaDora Nude Rose 05 Eye shadow Quartet

Dit zijn de swatches! Ook de lichte kleuren pakken dus goed op m’n getinte huid. Dat is heel fijn! Ze hebben goed pigment, en wat mij het meeste opvalt: ze zijn echt zacht, heerlijk zacht. Niet poederig, korrelig of droog. Heerlijk.

De kleurtjes zijn heel mooi voor een zachte look, beetje nude, beetje romantisch. Zo’n idee geven deze kleuren mij in ieder geval.

IsaDora Nude Rose Quartet

Dit is de look die ik ermee gemaakt heb. Ik heb alle 4 de kleuren van het IsaDora Nude Rose Eye shadow Quartet gebruikt.
Zoals je ziet wordt dit een zachte, subtiele look. Vind ik dan. Ik heb maar heel weinig van het donkerbruin gebruikt; die kleur heeft heel sterk pigment en ik wilde toch een zachte overgang van kleuren behouden. Met een oogschaduw basis houden deze kleuren erg lang.

IsaDora Nude Rose 05 Eye shadow Quartet

(Welke prachtige lipstick is dat? Ja, die is ook nieuw, die laat ik morgen zien!)

Het IsaDora Nude Rose Quartet is te koop bij Douglas voor €19,95.

Heb jij al iets van IsaDora uitgeprobeerd? Wat vind je van deze look?