Renewed Hope In A Jar Philosophy

Renewed Hope In A Jar – Philosophy | Review

Renewed Hope In A Jar – Philosophy

Een heel bekende moisturizer is Renewed Hope In A Jar van Philosophy. Ik was dan ook érg benieuwd of dit product nou echt alle verwachtingen waar zal maken. En van veel goede berichten krijg je toch wel veel verwachtingen.

Ik vind het zonde om van een prijzig product (want een fullsize pot kost €44, dat vind ik wel prijzig) meteen de fullsize versie te kopen, terwijl ik het eigenlijk eerst alleen uit wil proberen. Gelukkig stuitte ik in de ICI Paris op een mini-variant, waar ook nog eens een 50% korting sticker op zat. Uiteindelijk heb ik deze kleinere versie kunnen scoren voor €8.

Renewed Hope In A Jar Philosophy

Ik heb hier dus een klein lief potje Renewed Hope In A Jar van Philosophy.
De slagzin op het potje vind ik wel mooi. ‘I live with optimism, renew with hope’.

Renewed Hope In A Jar Philosophy

Op de achterkant van het potje staat wat de werking moet zijn: het is een verfrissende & huidverfijnende moisturizer.
Ik ben benieuwd.

Renewed Hope In A Jar Philosophy

Zo ziet de substantie eruit op m’n hand. Ik doe het bij gebruik natuurlijk op m’n gezicht. Het heeft een subtiel lekker geurtje, dat vind ik helemaal prima. Het smeert heel zacht uit, dat vind ik ook heel fijn!

So far so good. Ik merk dat hij best zuinig is in gebruik! Ik heb niet veel van het product nodig. Minder dan met andere moisturizers. Hij trekt snel in, geen last van een vettig laagje of iets dergelijks. M’n huid voelt echt meteen gehydrateerd, zacht, niet meer droog. Er is nieuw leven ingeblazen!

Renewed Hope In A Jar Philosophy

Ik ervaar met producten niet snel een wow-effect; meestal doet het voor mij gewoon wel of niet z’n werk. Dit product heb ik een week lang gebruikt toen ik deze review schreef, en ik heb echt veel verschil gemerkt. Wanneer ik het niet gebruik is m’n huid echt aanzienlijk droger. Andere moisturizers en crèmes trekken minder snel in, voelen trekkerig of plakkerig aan in het gezicht. Ik heb geen nadelen ervaren van Renewed Hope In A Jar!

Waarschijnlijk gaat er dus een fullsize versie worden gekocht wanneer dit potje leeg is.

Voor een vettige huid weet ik niet of dit product wat zal doen. Dit product is echt heel geschikt om droge huidjes te hydrateren. Als je een vettige huid hebt zal je waarschijnlijk niet dezelfde ervaring als ik hebben met dit product. Elke huid is ook weer anders. Let dus op je huidtype bij het aanschaffen van huidverzorgende producten!

Wat denken jullie van Renewed Hope In A Jar ? Heb jij last van een droog huidje?