Spam je blog & social media! | In het zonnetje

Ik had verwacht dat ik dit alleen zou doen als ik inspiratieloos zou zijn wat m’n blog betreft. Maar eigenlijk vind ik dat connecties leggen ook gewoon bij bloggen hoort! Dat hoeft niet voor iedereen zo te zijn, maar ik vind het wel een aspect.

Vandaag is het dus tijd om je blog en social media te spammen! Ik wil het wel een beetje sociaal houden en vind het dan wel zo netjes als je ook een kijkje neemt op de pagina’s van anderen die reageren. Maar niet voordat ik m’n eigen zooi gespamd heb.

Instagram ben ik steeds meer mee bezig! Je kan mijn instagram hier vinden. Een voorproefje van m’n feed:

instagram feed @matteshimmer

Tegenwoordig ben ik ook op Twitter te vinden. Dat doe ik echt pas sinds kort, dus ik moet nog even inkomen. Vergeef het me.

In het zonnetje

Sociaal zijn dus. Ik lees best veel andere blogs. Eigenlijk enorm veel. Ik zet er even een paar in het zonnetje. Voel je alsjeblieft niet gepasseerd als je er niet tussen staat; als ik op je blog reageer lees ik hem met plezier! En als je je blog hieronder spamt neem ik zeker een kijkje!

Een blog die veel van jullie bekend voor zal komen; Mira Tells. Een eerlijke en gezellig beautyblog! Ik ben een beetje fangirl en lees én comment elke dag. Ik merk dat ik één van de weinigen ben die comment. Laten jullie ook eens een comment bij Mira achter? Zou heel lief zijn!

Kimmetjekims kon niet ontbreken. Een leuke snoeproze blog die ik ook altijd weer met plezier lees! Ik zou zeggen; ga zo door!

Een echte aanrader vind ik That kind of vibe. Ik ben dol op haar make-up stijl, maar dat is zeker niet het enige waar ze over blogt! Ik hoop dat ik je nu nieuwsgierig maak door verder niets te verklappen, want het is gewoon een kijkje waard.

Dan is er ook nog Marjoleinee, een gezellige en vrolijke beauty- &lifestyleblog! Wederom ben ik een trouwe lezeres.

Stiekem volg ik bijna alleen beauty- en lifestyle blogs, maar voor With love from Fontessa maak ik graag een uitzondering! Nouja, uitzondering. Op haar blog schrijft ze over Fashion, en ook wat beauty, dus eigenlijk ligt deze blog wel in m’n interessegebied. Ze is wel één van de enigen van een handjevol fashionblogs die ik volg. Naast dat ze gewoon een pretty lady is schrijft ze leuk en heeft ze een geweldige stijl! Niet overslaan dus.

Er zijn nog veel meer dames en blogs die ik echt met heel veel plezier volg, maar ik vrees dat een lijst van 50 blogs te lang wordt om te lezen.

Ik word heel blij van Bloglovin’ en Instagram volgers! Je mag me gerust vragen om je terug volgen, met alle blogs die ik volg zie ik af en toe gewoon wat over het hoofd.

Kende jij alle bloggers die ik in het zonnetje heb gezet al?
Veel spamplezier!