Outfit | een beetje lente

Van het zonnetje dat laatst scheen kreeg ik wel een beetje lente gevoel! Een bijpassende outfit mag dan eigenlijk niet ontbreken. Gelukkig was mijn nieuwe outfit net binnen; een jeans legging en een top met zijkant-splits. Wat is kleding online kopen toch heerlijk!

In de stad rondlopen en shoppen is best leuk, maar alleen de deur open hoeven doen en meteen je nieuwe outfit uitpakken heeft ook wel wat, toch?

Anyways, met het zonnetje dat die dag scheen moest deze outfit meteen aan.

IMG_4848 (2)

Hier dan net een wolkje op de achtergrond. Het was echt mooi weer! Ik had het niet eens koud tijdens het maken van de foto’s. En dat terwijl ik echt eersteklas koukleum ben. Ook ben ik geen hiking type, maar ben ik voor deze shoot toch m’n huis uit geklommen.

IMG_4839 (3)

Haarlem is best wel nice voor foto’s, nietwaar?

IMG_4840 (3)

Voor mij is deze outfit best wel lente-achtig! In de winter vind ik het écht te koud om met driekwart mouwen en jeans met kniegaten rond te lopen. Dit is al wat vrijer! Het wordt weer tijd voor wat leukere kleding in plaats van een dagelijkse strijd; het vinden van de warmste, dikste trui. Maar goed, of de lente nu echt al aangebroken is … dat is altijd afwachten met het weer. Welkom in Nederland.

*Voor dit artikel heb ik samengewerkt met Sans-online.

Ben jij ook een koukleum? Hebben jullie al lentekriebels?