De pareltjes van het internet

Shoppen: zowel op het internet als echt in de winkels heerlijk, toch? Op de een of andere manier kom ik op het internet vaak toch wat meer extravagante items tegen. Heel mooi, heel gek, of een combinatie van beiden. Ik laat je wat pareltjes zien.

No Title

No Description

Bijvoorbeeld deze trui. Katten in de ruimte met pizza’s. Ik twijfel nog steeds of ik deze wil halen, of dat dit toch écht net iets te ver gaat. Welcome to the internet!

Wat dacht je hiervan. Zaadjes voor aardbeienplantjes. Maar niet zomaar aardbeienplantjes, nee, gekleurde aardbeienplantjes. In alle kleuren van de regenboog. Letterlijk.

No Title

No Description

De verkoper claimt in z’n advertentie dat er speciale toevoegingen aan de zaadjes zijn gedaan om gezondheidsrisico’s te voorkomen. Hmm. Ik zou ze toch liever niet eten.

Misschien dan toch maar zaadjes kopen voor een plantje dat op het gezicht van een aapje gaat lijken? De Monkey Face Orchid. Hij kijkt tevens erg vrolijk.

No Title

No Description


Dat was voor het wtf-gehalte. Er zijn ook echt gave dingen op het internet te vinden! Zoals schoenen in de vorm van taart. Deze schoenen worden gemaakt door een zaak die Shoebakery heet, ook te vinden op instagram trouwens.

No Title

No Description

Als ik $300 had en hier op zou kunnen lopen had ik ze meteen besteld. Helaas is het niet zo’n feest.

Je kan natuurlijk ook iets leuks voor je huisdier kopen, als je die hebt. Een hoedje bijvoorbeeld. Nog best prijzig, voor zo’n hoedje. De tientjes lopen redelijk op. Maar het staat wél super schattig, en van heel lichte stof gemaakt, zodat je huisdier ‘m niet voelt zitten.

No Title

No Description

Of dit kussentje dan. SUPER schattig. Ben ik de enige die een zwak heeft voor dit soort dingen? De schattige verleidende kracht van kleine zwarte ronde oogjes …

No Title

No Description

Je kan natuurlijk ook nog een discobal als clutch nemen. Heeft op zich wel wat, toch? Of niet?

No Title

No Description

Kom jij ook wel eens pareltjes op het internet tegen?
Zou jij regenboog aardbeien durven eten?