Achter het scherm | #2

De tweede editie van Achter het scherm, mijn persoonlijke rubriekje. Vorige keer heb ik mezelf geïntroduceerd en hebben jullie vragen gesteld, die ik in deze editie ga beantwoorden. Daarna volgt een persoonlijke update met wat fotootjes!

Ik begin dus eventjes met het beantwoorden van de vragen van vorige keer. Op die manier kunnen jullie ook wat meer over mij te weten komen.
Het zijn echt heel erg uiteenlopende vragen, des te leuker, vind ik!

Wat is je lievelingsfilm?
Als ik niet met ‘Lord of the Rings’ antwoord denk ik dat m’n vriend het uitmaakt. Grapje. Staat wel heel hoog op m’n lijstje! Ik kan echt niet kiezen. Cloverfield vond ik echt een geniaal goede film. Dennis P. is mijn favoriete Nederlandse film. En ik ben ook fan van de Hunger Games hype.

Schrijf je je artikelen de dag van te voren of schrijf je ze allemaal op (een) bepaalde dag(en)?
Ik plan wel wat artikelen vooruit, maar verdeel het schrijven wel over een aantal dagen. Meestal maak ik 1 of 2 artikelen per dag, en dan weer een dag of paar dagen niks.

Hoe ben je erop gekomen te bloggen en hoe heb je het aangepakt?
Het idee zweefde al een tijdje rond, op een gegeven moment dacht ik, weet je wat, ik doe het gewoon. Dus heb ik (na wat research uiteraard) een domein gekocht, en ben gewoon aan de slag gegaan. Al doende leert men.

Naar welke muziek luister je?
Ik ben een echte metal fan. Ja, die harde schreeuw muziek met gitaren en crazy drums. Geweldig vind ik het! Ben echt al jaren fan van deze muziek. Ik wissel het ook wel af met gewoon top40 muziek of zo. En 80’s 90’s muziek vind ik ook altijd geweldig.

Wat is je guilty pleasure (qua eten)?
Ik heb geen guilty pleasures want ik voel me niet schuldig, haha. Ik kan echt een veelvraat zijn: brownies, ijs, chips, pizza, taart, macarons, kip, friet, het is allemaal meer dan welkom. Af en toe een balansdagje.

Ben je fan van iemand?
Ik heb niet echt 1 specifiek persoon waar ik naar opkijk. Ik ben sowieso fan van m’n oma, dat wel. Beste oma en opa ever.

Wat zou je graag nog willen leren?
Mijn spaans zou ik maar al te graag willen verbeteren, dat is net op het niveau blijven hangen waar je er niet zo heel erg veel mee kan. De vraag is eigenlijk eerder wat ik niét zou willen leren, want ik ben best leergierig en nieuwsgierig.

Hoe combineer je dat? Shoppen (zoveel als kan), maar toch er financieel goed voor blijven staan?
Goed is een groot woord, haha. Ik plan bijna niks maar met geld tel ik heel zorgvuldig. Ik koop ook zelden iets voor de volle prijs, ik besteed redelijk wat tijd aan shoppen, maar een groot deel daarvan gaat ook zitten in het vinden van goede dealtjes!

Welk merk make-up gebruik je het liefst?
Ik heb echt geen favoriet merk. Wat ik het mooist vind is juist al die mooie verschillende producten van verschillende merken! Als ik móét kiezen: Anastasia Beverly Hills. Dipbrow en Glow Kit, ‘nuff said.

Hoe combineer je je studie met bloggen?
Eigenlijk heb ik geen idee. Ik doe een thuisstudie, dus zowel bloggen als m’n studie doe ik op m’n laptop. Dat maakt het wat makkelijker. Ik raak wel snel afgeleid sinds ik ben gaan bloggen. Eerlijk gezegd loop ik een beetje achter…

Wat is het leukste dat je in de 2 maanden dat je tot nu toe blogt hebt meegemaakt door je blog?
Ten eerste: alle reacties! Ik krijg echt zo veel reacties, die me elke keer weer blij maken! Dat vind ik echt heel erg leuk. Verder heb ik nu voor het eerst een samenwerking aangenomen, dus daar ben ik ook enthousiast over! Daar zien jullie dus binnenkort meer van.

Dat waren toch meer vragen dan ik dacht, ik zal de rest niet al te langdradig maken. Ik heb geprobeerd een soort fotodagboekje bij te houden, maar voor dit artikel vond ik het te lang worden. Dus een paar foto’s met korte toelichting.

Tekenen is dus een hobby van mij, al doe ik het de laatste tijd weinig. Dit is 1 van de meest recente tekeningen die ik terug heb kunnen vinden; die is alweer bijna een jaar oud volgens mij. Ik weet meestal ook niet zo goed wat ik moet tekenen. Inspiratie is een puntje.

DSC_0388

Make-up beschouw ik ook gewoon als een hobby; ik vind het gewoon leuk om ermee bezig te zijn. Meestal eindigt mijn kamer in een slagveld, maar m’n make up ben ik dan wel tevreden over.

DSC_1292

Als je je afvraagt waarom ik te laat ben … dit.

Klinkt misschien een beetje stom, maar ik had eigenlijk geen verwachtingen voor Valentijnsdag. Ik was heel blij verrast toen dit op mij lag te wachten! En heb ook nog eens royaal te eten gehad. Ook bij vrouwen gaat liefde door de maag. Super lief!

DSC_1331

Op de een of andere manier vond ik dat een selfie met Taffie niet kon ontbreken.

DSC_1327

Hoe is jullie week geweest?