beautyhacks getest

Beautyhacks getest

# Beautyhack

Met regelmaat kom ik Beautyhacks tegen. Tips die het beauty leven een stuk makkelijker zouden moeten maken. Maar doen ze dat ook? Werkt het echt? Ik heb wat beautyhacks getest! Was je benieuwd of dat trucje voor die easy perfecte wing werkt? Kun je in een handomdraai je eigen matte lipstick maken? Laat ik allemaal zien.

 

beautyhacks getest

Wat doet deze lepel hier? Dat is beautyhack #1. Je eyeliner doen met behulp van een lepel. Een mooie wing zetten kan best lastig zijn, een doodgewone lepel zou de oplossing zijn. De vorm van de lepel buigt mooi af, net als de perfecte wing. Dat is het idee erachter. Dat moet getest worden!

eyeliner lepel

Het resultaat: never again. Als je een wing probeert te maken en dit is het resultaat kan je alleen nog maar teleurgesteld of boos kijken.
Elke lepel verschilt weer van vorm, daar moet je rekening mee houden. Een lepel is hol en gebogen, dus je kan ‘m niet goed tegen je ooglid aan houden. Wat een drama. Het is gewoon onhandig. Dit verdrietige resultaat heeft me meer tijd gekost dan gewoon met de hand een wing maken.

Voor eyeliner is er nóg een trucje: beautyhack #2. Een wing maken met behulp van een pasje.

IMG_4092 (3)

Op deze manier dus. Dit gaat al wat beter, maar is nog steeds niet helemaal handig. Je moet eerst even uitvogelen welke hoek de beste is. Het streepje zetten gaat dan wel redelijk recht, maar je moet de rest er dus gewoon weer handmatig bij tekenen. Als je wel de goede hoek weet, maar gewoon niet zo goed bent in rechte lijnen kan dit je zeker helpen. Het trucje met plakband zal vergelijkbaar met het pasje werken, alleen hoef je die niet vast te houden.

IMG_4173 (3)

Dit is ‘m geworden. Niet slecht! Stukken beter dan de lepel in ieder geval. Hier durf ik wel mee over straat.

Even iets anders dan eyeliner! Matte lipsticks zijn helemaal de bom tegenwoordig. Dit is beautyhack #3: je lipstick matte maken met poeder.
Ik heb een rode glanzende lipstick aangebracht.

IMG_4043IMG_4066

Links de lipstick aangebracht, rechts de lipstick afgepoederd met matterende gezichtspoeder. Het is zeker matte! Het voelt ook echt matte aan, en bovendien zit het muurvast. Ik heb écht lang moeten poetsen om dit er af te krijgen!
Het enige wat ik iets minder vind is dat het de kleur ook wat doffer maakt. Dat kan ook verschillen per poeder.

Als er nou nog een andere beautyhack is, waarvan je wilt weten of die werkt, laat het mij dan weten in de comments! Ik test het graag.

Welke beautyhack heeft jouw leven makkelijker gemaakt?