Ombre glitter nagels

Nail look & how to | Ombre en glitter

 

Nail look | ombre & glitter

Voor de verandering laat ik eens een nagellak-werkje zien! Ik ben dol op het ombre-effect, maar heb hier eigenlijk nog niets van laten zien. Nu is daar verandering in gekomen, in de vorm van een nail look!  Wat vind jij ervan?

Ombre glitter nagels

Weer zoiets wat ik heel erg leuk vond om te maken!

Ombre glitter nagels

Eigenlijk maak ik helemaal niet zo vaak werkjes met nagellak. Je moet veel geduld hebben en gedetailleerd werken voor een mooie nail-art; ik ben daar niet zo’n ster in. Zodoende ben ik voor deze simpele nail look gegaan, die wel een gaaf effect geeft. Al zeg ik het zelf. De steentjes vind ik ook al zo leuk! Speciaal hiervoor gekocht. De steentjes zijn van Essence, deze steentjes kleven uit zichzelf en kun je kopen bij Kruidvat.

nail look

Hoe heb ik deze nail look gemaakt?

Ik heb de bovenstaande 2 nagellakjes van Kiko gebruikt. 1 glanzende met een klein beetje glitter, de ander met heel veel glitter.
Eerst heb ik mijn nagels gelakt met 1 laagje van het glanzende (meer groen qua kleur, minder glitters) lakje.
Op de foto zie je een stukje van een schuursponsje. Ja, die hoort daar. Die heb ik gebruikt voor het ombre-effect in de nail look. Je doet een beetje nagellak op het stukje spons en daarmee dep je voorzichtig de kleur op de bovenkant van je nagels. De plek waar de overgang van kleuren begint dep je héél voorzichtig. Daarna kun je het steeds donkerder maken met meer nagellak en zo de kleur opbouwen.
Daarna heb ik van een nagel-stickervel van Essence deze steentjes gebruikt. Voordat je de steentjes op je nagels doet kun je nog een doorzichtige topcoat gebruiken om het geheel te versterken.

Vond je het leuk om deze nail look te zien? Wat doe jij met je nagels?