metallic eyeliner look

Metallic eyeliner look | Catrice & Golden Rose

Voor eyeliner heb ik een zwak. Eigenlijk altijd zwart, een zwarte wing; de look die ik bijna altijd draag. Toen kwam ik deze prachtige metallic eyeliners tegen: Golden Grace Liquid Liner van de Treasure Trove collectie van Catrice en de Metallic Style Liner van Golden Rose. Voor deze eyeliners wil ik wel een uitzondering maken: ik ga eens voor een gekleurde wing!

Ik stel ze even voor, da’s wel zo netjes. Dit is de Metallic Style Liner (19) van Golden Rose. Het doosje doet me erg denken aan verpakkingen van MAC, zwart en classy. Alleen dan met het gouden Golden Rose logo. Deze eyeliner was €9,95 en heb ik in de Golden Rose winkel gekocht, die hier in Haarlem zit. Super mooie winkel! Een aanrader voor als je eens in de buurt bent.

Golden Rose Metallic eyeliner
Deze eyeliner is parabeen-vrij.

En Golden Grace, de liquid liner van Catrice. Deze komt uit de limited edition Treasure Trove collectie. €2,99 bij Kruidvat of Trekpleister. Die hele collectie is trouwens mooi, maar dat voor nu even terzijde.

Catrice Treasure Trove gouden metallic eyeliner

Het was met beide eyeliners echte liefde op het eerste gezicht. Ik maakte het potje open en zette met het kwastje een streep op mijn hand. Toen wist ik het helemáál zeker: ik heb de juiste keuze gemaakt. True love.

metallic eyeliner

Ik kon niet wachten om hier een look mee te maken! Voor deze prachtkleurtjes kan ik mijn oude liefde, de zwarte eyeliner, wel een keertje laten staan.
Hoe heerlijk is het om met nieuwe make-up te werken?

metallic eyeliner look

metallic eyeliners look
metallic eyeliner look

Qua kleur is het dus weer eens wat anders, maar wat ben ik hier gek op geworden! Deze metallic eyeliners zullen zeker vaker door mij gedragen worden. Misschien zelfs wel gecombineerd met een zwarte wing. Er valt altijd wat nieuws uit te proberen!

Draag jij eyeliner? Zou jij wel eens voor een ander kleurtje durven gaan?