Taffie

Kattenspam! En een vraagje …

Misschien ben ik een beetje een crazy cat lady. Dat zou heel goed kunnen. Ik stel jullie voor aan Taffie! Daarna heb ik nog een vraag voor jullie!

Taffie heb ik nu ongeveer 2 jaar. Ze is wel wat ouder; ik heb haar overgenomen uit een ander gezin. Het was daar een drukke gezellige boel, maar Taffie had toch wat meer rust nodig. Ik heb geen andere huisdieren en ik houd zelf ook van rust, Taffie past dus heel goed bij mij. Toen is ze bij ons komen wonen! Ze heeft hier echt haar plekje gevonden, en ik ben zo gek op dit beestje!

Taffie

Ze zit lekker op de armleuning van de bank. Zo lijkt het net alsof ze geen pootjes heeft, wat ik er super grappig uit vind zien. Taffie kan -net als het baasje- wel eens een resting bitch face hebben. Maar toch vind ik d’r zo schattig!

Kitty spam
Eerst even goed bestuderen …

Kattenspam

En dan; Taffie in actie! (Jammer dat de foto bewogen is, maar Taffie de huistijger is toch sneller dan m’n camerakunsten.)

Als je m’n blog al wat langer volgt zul je wel eens een foto van Taffie voorbij hebben zien komen. Nu heb ik d’r eens uitgebreider geïntroduceerd. Uitgebreider dan ik mezelf heb voorgesteld! En daar gaat de vraag dan ook over:
Zouden jullie het leuk vinden om meer over mij te weten te komen?
En in wat voor vorm zouden jullie dat het leukst vinden? Een Q&A, waar jullie vragen stellen die ik beantwoord, of het bijhouden van een wekelijks fotodagboekje?
Kortom; wat zouden jullie van de persoon achter deze blog willen zien en in wat voor vorm is dat het leukst?

Ik wil nog even alle lezers bedanken! Ik ben super blij met hoe goed het gaat met m’n blog, en dat in maar 2 maandjes tijd! Dank jullie wel!

-xxxx-