Van wortels met gezichten tot de loterij winnen | Liebster Award

En toen was ik genomineerd voor de Liebster Award door Marsha! Dat betekent dus dat ik dit leuke vragenlijstje ben gaan invullen. Deze nominatie had ik niet verwacht, maar vind ‘m stiekem wel heel erg leuk! Lees je mee?

taffiez2

 

* 1 Heb je een niche? En waarom heb je voor deze gekozen?
Volgens mij wel, ik blog toch wel het meest over beauty. Dat is eigenlijk gewoon zo gelopen. Toen ik begon met bloggen, dacht ik, ik schrijf gewoon over wat ik leuk vind en kijk daarna wel waar de meeste blogposts over gaan!

* 2 Welke tip(s) heb je voor andere bloggers?
Doe het met liefde. Dat ten eerste. Probeer je te verplaatsen in de lezer. Wat zou jij als lezer willen zien? Misschien cliché, maar ach. Je moet vooral je eigen pad ontdekken, denk ik!

* 3 Zit je bij een PR bureau?
Nope.

* 4 Word je vaak benaderd voor een samenwerking? Wat is je leukste tot nu toe?
Was het maar zo’n feest! Nee, ik blog pas sinds 1 december 2015, bijna 2 maanden. Ik ben 1 keer benaderd door een bedrijf, maar die vond ik toch net niet helemaal bij m’n blog passen. Ik was ontzettend gevleid maar heb het desondanks toch afgewezen. Ik wil er wel volledig achter staan.

* 5 Zou je fulltime willen/kunnen bloggen?
Jazeker! Ik zou het heerlijk vinden.

* 6 Wat is jouw top drie van doelen die je nog in het leven wilt halen?
M’n angststoornis overwinnen. Universitair afstuderen, liefst in rechten. En ten slotte een bijdrage leveren en het meemaken van de ontwikkeling van een heleboel technologie en wetenschap.

* 7 Als je terug zou komen als een dier, welke zou dat dan zijn en waarom?
Een dikke vette huiskat. Alleen maar vreten en in de vensterbank liggen. Iedereen vindt het schattig. Helemaal prima!

* 8 Je wint de lotto! Wat ga je er allemaal mee doen?
Ligt er aan hoe veel het is. Ik ben er heilig van overtuigd dat ik elk bedrag uit kan geven, hoe hoog die ook zou zijn. Ik zou de eerste miljoenen uitgeven aan huizen, vakanties, make-up, eindeloze kleding, maar ook delen met familie en vrienden, er allemaal een mooie tijd van hebben. Als het echt in de miljarden loopt zou ik het in wetenschappelijke onderzoeken steken en investeringen doen.

* 9 Je krijgt een betaalde vakantie cadeau waar ga je heen en waarom?
Curacao! Lekker warm, prachtig eiland, heerlijk eten! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat m’n geliefden dan helemaal in Nederland zitten. Verder is het perfect!

* 10 Wat is het gekste wat je ooit in je leven heb gedaan?
Mijn hemel. Ik kan even niet kiezen tussen s’nachts longboarden op de autoweg en als traktatie voor m’n verjaardag op de middelbare school wortels met gezichtjes erin uitdelen. Ja, ik had de avond ervoor dus met een aardappelmesje een gezichtje in 30 wortels zitten kerven. Misschien heb ik als klein kind wel gekkere dingen gedaan, maar dat moet je maar aan m’n ouders vragen.

* 11 Wat is je favoriete quote? En waarom?
‘Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen.’ – Bassie. Gewoon, vind ik leuk! Een beetje geinen moet kunnen.

Zo, dat was het weer! Wil jij ook eens de Liebster Award invullen? Neem ‘m gerust over!
Daarnaast nomineer ik Ilona voor deze Liebster Award!

Wat is het gekste dat jij ooit gedaan hebt?