het regent reviews 2

Het regent reviews! #2

Er zijn wederom een heleboel spulletjes aan mijn collectie toegevoegd! Niet allemaal hebben ze een eigen blogpost gehaald, dus ik laat ze hier allemaal zien!

het regent reviews 2

Dit keer dus niet alleen make-up, er zit ook een heerlijke scrub en een shower foam bij. En Prince Charming van Lush. Ja ja! Laat ik daar maar meteen mee beginnen.

Lush prince charming

Prince Charming van Lush. De geur: ruikt heerlijk. Heel zoet en zwaar kruidig, met een hint van fruitig op de achtergrond. Ja, ik weet ook niet hoe ik een geur uit moet leggen. Op de verpakking staat dat er marshmallowkruid (wtf, marshmallow is toch snoep, sinds wanneer is dat een kruid?) vanille, sandelhoutolie en vers granaatappelsap in zit. Onder de douche ruikt en voelt dit heerlijk. Op het moment dat je jezelf ermee inzeept lijkt het wel even alsof je jezelf rood/roze aan het smeren bent.

De volgende doucheproducten! Hebben we dat ook gehad.

Rituals Fortune Scrub

Happy Buddha foaming shower gel & Fortune body scrub. Met organic mandarijn en yuzu. Ik weet niet wat yuzu is, maar het ruikt lekker. Dit is trouwens al een tijd lang mijn favoriete geur van rituals! Het is voor mij de perfecte balans van kruidige mandarijn met een vleugje zoet. Dit is lekker om mee te douchen!

Nou komt de make-up, bereid je voor.

W7 Bunny Lash

W7 Bunny Lash mascara. ‘Big bouncy lashes’ staat er op de verpakking. Ik wilde deze wel eens uitproberen. Hij is best fijn voor een budget mascara! Verlengt echt, en klont totaáál niet! Best fijn. Ik zal ‘m vaak gaan gebruiken! En dat terwijl ik eigenlijk niet zo een mascarameisje ben.

L'oreal Nude Magique

Is het een primer? Is het een BB cream? Is het Batman? Nee. Het is Nude Magique van L’oreal. En ik heb echt geen idee onder welke categorie het valt. Het belooft in ieder geval om poriën te blurren en je huid flawless te perfectioneren. Je kan ‘m volgens de verpakking onder of zonder make-up dragen. Hij komt in 3 verschillende tinten, dus ik hoopte dat ‘ie een lichte dekking geeft. Mijn ervaring: hij smeert fijn uit, vermindert het zicht van poriën een beetje. Geeft niet echt dekking, maar ik wist ook niet zo goed wat ik hiervan moest verwachten. Prima!

IMG_2777 (2)

The Nudes van Maybelline. Yes! Die leek me al zo fijn. Heerlijke nude kleurtjes, matte kleurtjes, glimmende kleurtjes, highlight kleurtjes. Ik ben dik tevreden. Geen palette zonder swatches!

The Nudes Maybelline Swatches

Sommige kleurtjes lijken op m’n arm een beetje weg te vallen; dat komt doordat de kleur dan bijna gelijk is aan m’n huid. Voor een ooglook werken ze prima, vooral als je een lichtere huidskleur hebt dan ik of gewoon een oogschaduwbasis gebruikt. De kwaliteit en het pigment zijn goed.

Maar er is nog meer!
Catrice Absolute Matt

Het Absolute Matt palette van Catrice. Was een eurie of 5,  dacht ik. Ik wilde gewoon even wat nude matte kleurtjes achter de hand hebben. Dus ik heb het meegenomen. Swatches, of course!

Catrice Absolute Matt swatches

The Nudes van Maybelline werkt dan toch net wat fijner, maar deze doet het ook prima hoor! Zoals je kunt zien.
En om het af te maken:

MAC Prep + Prime Fix+

MAC Prep + Prime Fix+. Ik gebruik dit eigenlijk nooit als primer, wél altijd om m’n look mee af te maken. Het werkt echt SUPER goed om het poederige cakey effect van je make-up af te halen. Als ik klaar ben met smeren en poederen spray ik dit over m’n gezicht heen. Alles versmelt lekker met elkaar, heerlijk. Dit spul ruikt ook zo lekker. De Finishing spray van ELF deed ik het hiervoor mee, die is ook goed, deze vind ik toch wel echt net wat fijner.

En dat was het weer! Zat hier een product tussen waar je benieuwd naar was?