W7 In The Night Smokey Palette

W7 In The Night Smokey Palette | Review & look

W7 In The Night Smokey Palette:

een budget palette waar je verschillende smokey eye looks mee kan maken. Ben je benieuwd naar het W7 In The Night Smokey Palette? Ik laat het palette zien en laat ook zien welke look ik ermee gemaakt heb!

W7 In The Night Smokey Palette

Het doosje. Nou ja, doosje, het is eigenlijk meer een blik. Het is in ieder geval van dat materiaal gemaakt. Oogt niet heel chique, vind ik, maar het heeft ook wel wat moois.
Het is in ieder geval wel duidelijk welk palette dit is; W7 In The Night – smokey shades, staat er met grote letters op.

W7 In The Night Smokey Palette

De kleurtjes. Ik word altijd zo blij van het open maken van een vers palette! Dit is duidelijk een namaak van het Urban Decay Smokey palette. Het ziet er wél mooi uit, maar hoe zit het met de kwaliteit?

W7 In The Night Smokey Palette swatch

De eerste zes kleurtjes. Toen ik het blikje eerst open maakte was ik best enthousiast, maar de swatches vallen me eigenlijk een beetje tegen. De kleuren zijn niet heel sterk. Ik merk ook dat de kleuren héél poederig zijn.

W7 In The Night Smokey Palette swatches

De laatste 6 kleurtjes vallen me dan weer mee, zien er veel beter uit! Dat maakt het weer een beetje beter. Bij de pigmentatie denk ik: “meh, ok”. Deze kleurtjes zijn ook best poederig. We doen het er maar mee. Ik was nog steeds enthousiast over het maken van een look! Dus dat heb ik gedaan.

W7 In The Night Smokey Palette look

Voor deze look heb ik alleen kleuren uit het W7 In The Night Smokey Palette gebruikt.

W7 In The Night Smokey Palette

Dit is dus de look geworden! Als je met dit palette werkt moet je echt uitkijken voor fallout, het is super poederig. Kleur opbouwen kan maar tot op zekere hoogte. Met een oogschaduw primer gaat het al beter, maar ideaal werkt het niet. Als je van een look met zachte kleuropbouw houdt kan je dit palette prima gebruiken. Als make-up beginner is dit ook best een leuk palette om het een en ander mee uit te proberen!

Wat vind jij van het W7 In The Night Smokey Palette?

Vond je dit leuk?