piraat zeemeermin palette

Rotating map palette looks: piraat vs zeemeermin!

Met dit palette heb ik 2 looks gemaakt: een piraten look en een zeemeermin look. Welke look is jouw favoriet? Het zijn piraten vs. zeemeerminnen!

piraat zeemeermin palette

Laatst had ik jullie in deze review het Rotating map palette van DuWop laten zien. Een prachtig palette! Die moest hoognodig gebruikt worden, dus heb ik deze looks gemaakt! Heb je de review nog niet gelezen? Die kun je terugvinden als je op het linkje klikt.

IMG_2402 (2)

Voor de zeemeermin look heb ik de zeeblauwe kleuren gebruikt, met een beetje champagne-goud kleur, de zeeblauwe eyeliner gel en een zachte gloss. Deze kleuren vind ik echt prachtig bij elkaar.

IMG_2379 (2)

IMG_2372 (3) IMG_2353 (2)
(lekker veel foto’s!)

Voor de piraten look heb ik de donkere, bruin-groenige kleuren gebruikt, met een beetje zwart, lipglossje in de kleur rum en een zwarte eyeliner.

IMG_2433 (2)

IMG_2437 (2)

IMG_2430 (2) IMG_2431 (2)

Ik vond het zo gaaf om deze looks te maken! Wat vinden jullie? En welke look is je favoriet: de piraten look of de zeemeermin look?
Als degene zie ze zelf gemaakt heeft vind ik het nog moeilijker om te kiezen! Stiekem ben ik toch wat meer een piraten-mens. Wat vind jij?