Shine, shimmer en sparkle met oud en nieuw!

Met oud en nieuw kan een glittertje niet ontbreken! Pak je helemaal uit of houd je het liever bescheiden? Er zijn zo veel manieren om wat glitter, shimmer of sparkje in je outfit en look te verwerken.

Vooral met oud en nieuw vind ik het geweldig om eens helemaal los te gaan wat de glitters betreft. In een kledingstuk, accesoire of met make-up: ik vind het allemaal geweldig! Het begint met mijn favoriete pailletjesjurk.

IMG_2156 (5)

Dit kan dus écht alleen maar aangetrokken met oud en nieuw, dan heb ik mijn driedubbele dosis glitters meteen gehad! Ik ben zo gek op dit jurkje.
Hier doe ik dan geen glitter accesoires meer bij. Het jurkje is alle shine die je nodig hebt. Als je geen extreem pailletjesjurkje hebt, kun je ook gewoon een top, rokje of accesoire met pailletjes dragen. Wat jij leuk vindt, het is jouw feestje!

Is dit way too much voor je? Er zijn ook subtiele manieren om een glitter of shimmer in je look of outfit te verwerken! Denk aan een mooi glitter nagellakje.

 

IMG_2207 (2)

Kiko lakjes zijn zo geweldig! Dit zijn ook meteen mijn favoriete lakjes van Kiko.
Sinds kort ben ik ook fan van highlighter. Misschien heb ik me mee laten slepen door de hype, maar ik vind het geweldig. Essence heeft voor de kerstcollectie een hele mooie highlighter uitgebracht! Een mooie shimmer finish en laat je huid stralen. En oud en nieuw is dan dé gelegenheid om highlighter te dragen, of gewoon aan extreme strobing te doen.

IMG_2255 (2)

Shine, baby, shine!

Ik wil eigenlijk overal glitters. Toen ik dit tegenkwam kon ik het niet laten staan: shimmering spray. In een super gaaf flesje, zo’n klassiek parfum flesje-look. Komt van de Hema.

IMG_2249 (2)

Je kan het overal op doen! Op je huid, op je kleding, in je haar. Waar je het ook gebruikt, jij gaat shinen en glitteren! Je kan zo veel of weinig gebruiken als je wilt, dus als je het op een bescheiden shimmer wilt houden, prima, of je gaat gewoon helemaal los met die glitters.

IMG_2238 (2)

(Ja, na het maken van deze foto zat mijn hele bureau onder de glitters. Die shimmert nu gezellig mee!)
Last but not least: glitters in je ooglook! Maar mijn ooglook voor oud en nieuw houd ik stiekem nog even voor mezelf. Toch benieuwd? Op mijn instagram komen mijn looks en wat sneakpeeks voorbij!

Ga jij glitters dragen met oud en nieuw? Houd je het liever bescheiden of ga je er helemaal voor?