3 lipsticks, 3 looks

IMG_1734 (2)

 

Kies je liever een nude lipstick, fel rood of een donkere kleur? Ik test 3 verschillende lip looks, 3 verschillende lipsticks van 3 verschillende merken. Wat kies jij?

Iedereen vindt wat anders mooi, en bij verschillende gelegenheden passen verschillende looks. Dus heb ik maar liefst 3 verschillende uitgeprobeerd!

Al eerste was de matte naked lipstick (61) van Milani aan de beurt. Ik was al meteen verliefd op verpakking, ik vind ‘m mooi! Op de foto heeft de lipstick trouwens een heel donker kleurtje; dat komt omdat er niet zo veel natuurlijk licht was. (Lipstick kleuren op de foto zijn echt verraderlijk; je weet pas echt hoe de kleur is wanneer je hem zelf op je lippen hebt.)

IMG_1512

Verder dan maar! De formule heeft een zachte crème structuur, die ik fijn vond werken. Hoewel de kleur niet heel veel van mijn natuurlijke lip kleur verschilt, vind ik het toch een geslaagd kleurtje. Nadeeltje: hij ging niet heel lang mee. Na het eten was ‘ie er bijna helemaal af. Dat wordt dan toch bijwerken! Hij past wel heel goed bij een natural look.

Daarna was Cherry Pie (542) 24 color Super Stay van Maybelline aan de beurt. Deze werkt in 2 stappen: eerst doe je met de applicator de vloeibare lippenstift kleur op je lippen. Dit laat je even opdrogen, en dat droogt uit als de malle. Echt heel droog. Maar dan moet je wat op de foto de witte ‘lipstick’ is opdoen, dat voelt alsof je er een gloss overheen doet. Hierna is al het droge gevoel weg! Door de combinatie van deze 2 dingen zou de lipstick tot 24 uur kunnen houden.

IMG_1565
Deze lipstick houdt bij mij geen 24 uur, maar wel echt aanzienlijk langer dan de Milani. Hier kan je echt een avond of dag op vooruit. Als je lippen droog aanvoelen, doe je nog een beetje van het witte (of eigenlijk doorzichtige) ‘lippenstiftje’ op. Zo drogen je lippen niet uit en blijft de kleur ook goed zitten. Werkt prima!

Dan nu de donkerste kleur: de moisturizing lipstick van ELF in Bordeaux Beauty. Bij het opdoen voelde ik meteen dat het een moisturizing lipstick is: hij voelt echt heel fijn, zacht en voedend aan. Wat me al snel opviel is dat deze lipstick ook een zoetig nasmaakje heeft, niet een sterk smaakje, best subtiel. Je krijgt er niet de neiging van om je lipstick in je keel te steken in plaats van op je lippen te smeren, maar het geeft wel een comfortabel gevoel.

IMG_1552

Hoe lang deze blijft zitten is wel oké. Geen 24 uur, maar dat belooft ‘ie ook niet. Na wat gegeten te hebben kan ‘ie wel wat bijgewerkt worden, maar het is geen drama.

Maar hoe zien ze er nou uit als je ze opgedaan hebt? Ik heb ze onder elkaar op de foto gezet, zodat je ze ook kan vergelijken:

lips

 

Ik vind ze allemaal erg mooi! Zelf zou ik alleen niet zo snel voor de donkerste kleur gaan, en zou ik de nude kleur sneller op een gewone doordeweekse dag pakken.

Wat is jullie favoriete look? Welke lipstick draag jij het liefst?