Matte & Shimmer is online!

Hallo iedereen en welkom op mijn blog matteandshimmer.nl, leuk dat je bent komen kijken!

Vandaag is namelijk mijn blog officieel van start gegaan, en daar ben ik erg blij mee! Ik hoop dat jullie er net zo blij mee zijn en hier veel leesplezier gaan hebben. In deze blog ga ik het hebben over beauty, make-up, tips, bakrecepten, en nog meer; eigenlijk gewoon alles wat mij bezig houdt en waarvan ik denk dat jullie er wat aan hebben, of gewoon interessant, handig en leuk is!

Hoe is Matte & Shimmer ontstaan? Ik probeer graag nieuwe dingen uit; van recepten tot nieuwe oogschaduw, er is eindeloos veel om uit te proberen! Ook ontdek ik wel eens truukjes of weetjes die dingen wat makkelijker maken, of kom ik er juist achter dat iets helaas niet werkt. Alles bij elkaar dacht ik; waarom deel ik dit niet met meer mensen? Toen ik er meer over na ging denken, dacht ik op een gegeven moment, gewoon doen! Zo gedacht zo gedaan, en nu kan ik jullie welkom heten op mijn blog!

Al ben ik enthousiast, ook voor mij is het nog even wennen, en daarom zijn jouw tips en suggesties ook altijd meer dan welkom. Dus aarzel niet om een mailtje te sturen met jouw idee, tip of vraag! (Dit kan via de contact pagina.) Wil je meer over mij weten? Ga dan naar de ‘about’ pagina!

Je kan Matte & Shimmer ook volgen via instagram, facebook of Bloglovin via de links in de side bar aan de rechterkant. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe artikelen, updates en acties! Handig toch?

Ik heb er zin in, jij ook? Kijk lekker rond en heel veel plezier!

Liefs en groetjes, Mariska